آنچیلادا؛ غذای فوری مکزیکی
آنچیلادا یه غذای مکزیکیه که در اون نان ترتیلا رو با موادی مثل گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات پر می کنن و روی اون سس چیلی میریزن. در اینجا یه دستور آنچیلادای سریع که با مرغ بریانی آماده میشه رو داریم.
- گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- فلفل چیلی سبز۳ عدد
- پیازچه ۲ عدد
- فلفل هالوپینو ۱ عدد
- گشنیز ۱/۲ پیمانه
- لیمو ۱ عدد
- نمک به میزان لازم
- مرغ ۱ عدد
- پنیر چدار ۲ پیمانه
- خامه ترش ۱ پیمانه
- پیاز قرمز ۱/۲ عدد کوچک
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نان ترتیلا ۶ عدد
1- گوجهفرنگیها رو خرد کنید و دانههاشون رو جدا کنید.
۲- دانههای فلفلهای چیلی و فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اونها رو ریز خرد کنید.
3- پیازچه رو ریز خرد کنید. از قسمتهای سفید و سبز کمرنگ پیازچه استفاده کنید.
۴- برگهای گشنیز رو ریز خرد کنید.
5- از یک عدد مرغ بریانی استفاده کنید. گوشت مرغ رو جدا کرده و ریش ریش کنید.
۶- پنیر چدار رو رنده کنید.
7- به جای خامه ترش می تونید از ترکیب ۱ پیمانه ماست با ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده کنید.
۸- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
طرز تهیه:
- برای تهیه سالسا، گوجهفرنگی، فلفل چیلی، پیازچه، فلفل هالوپینو، گشنیز و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید. کمی نمک به اون ها اضافه کنید.
- از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری رو با روغن چرب کنید.
- مرغ ریش ریششده رو در کاسه بزرگی بریزید. نصف پنیر چدار، خامه ترش و پیاز رو با اون ترکیب کنید. به اونها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
- نانهای ترتیلا رو روس سطح کار بذارید. حدود ۱ پیمانه از ترکیب مرغ رو در وسط هر نان بذارید و بعد نانها رو رول کنید. رولهای نان رو در قالب بچینید (قسمت باز نان رو به پایین باشد).
- سالسا رو روی ترتیلاها بریزید و روی قالب رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. آنچیلاداها رو برای حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
- فویل رو بردارید و ۱ پیمانه پنیر چدار باقیمانده رو روی آنچیلاداها بریزید و اونها رو دوباره برای حدود ۵ تا ۸ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. آنچیلاداها رو گرم سرو کنید.
ارسال نظر