طرز تهیه کباب دیگی
کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
سطح دشواری: متوسط
مقدار سرو: برای ۵ نفر
مواد لازم:
- گوشت سردست گوساله: ۵۰۰ گرم
- گوشت قلوه گاه گوسفندی: ۲۰۰ گرم
- پیاز (چرخ شده): ۲۰۰ گرم
- روغن: یک پیمانه کوچک
- نمک: ۲ قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ: یک عدد
- زعفران (آب کرده): ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک زده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.
توصیه و نکات:
1. گوشت را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
۲. آب پیاز را کامل بگیرید. پیاز را ۲ ساعت زودتر چرخ کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهدارید.
جایگزین های احتمالی:
در نبود قلوه گاه گوسفندی از ران گوساله و قلوه گاه گوساله استفاده نمایید.
نظر کاربران
میشه لطفا دستورها بهم نچسبه؟ سخته خوندنشون