۶۰۱۶۷۵
۵۰۶۲
۵۰۶۲
پ

لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • خمیر (آماده شده): 1 بسته
  • ژامبون گوشت: 300 گرم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده)ک 300 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 1عدد
  • زعفران (دم کرده): 1 ق س
  • سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

روش پخت:

۱. خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.

2. به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر 6 عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.

۳. روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.

4. ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.

۵. قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.

6. خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج