برای صبحانه، پیتزا بپزید!
با این پیتزا یک صبحانه متفاوت را تجربه میکنید.
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: با این پیتزا یک صبحانه متفاوت را تجربه میکنید.
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
- آرد: ۵۰۰ گرم
- خمیر مایه: ۱۰ گرم
- آب: یک و یک دوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۸ الی ۹ قاشق سوپ خوری
- سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
- دانه کنجد: ۴ قاشق سوپ خوری
مواد لازم رویه:
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): 200 گرم
- سوسیس (خرد شده): 300 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- برگ آویشن تازه: 4 الی 5 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آرد، خمیر مایه، آب و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید و سپس روی آن را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا ور آید و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید.
2. دستان خود را چرب کرده و هر گلوله خمیر را کف یک قالب پیتزا پهن کنید. روغن زیتون و سس گوجه فرنگی روی خمیرها بمالید.
3. مقداری دانه کنجد روی آنها بپاشید. پنیر ماتزرلای رشته شده روی آنها بپاشید و سوسیس خرد شده را پخ شکنید.
4. پیتزاها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
5. هنگامی که سوسیس ها کمی برشته شدند، آنها را از فر در آورید. روی هر یک تخم مرغ بشکنید و برگ آویشن تازه، نمک و فلفل بپاشید.
6. پیتزاها را حدود 5 الی 6 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا تخم مرغ ها بپزد. سپس آنها را برش داده و سرو کنید.
پ
ارسال نظر