طرز تهیه کیک گیلاس و بادام
میتونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید.
وب سایت آشپز باشی: میتونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- کره ۲۲۵ گرم
- شکر ۳/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- آرد ۲۵۰ گرم
- نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
- بادام ۱۰۰ گرم
- مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
- شیر ۱/۳ پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام:
۱. تخممرغها رو با چنگال بزنید.
۲. بادام ها رو آسیاب کنید.
۳. مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اونها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اونها رو بگیرید.
طرز تهیه:
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخممرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
- بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتیمتری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک میزنید و خارج میکنید، تمیز باشه) بپزید.
- بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید
پ
ارسال نظر