ناچوی استیک و سیب زمینی؛ غذای خوشمزه مکزیکی
ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.
- ۲ عدد سیب زمینی
- ۴۵۰ گرم استیک
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ پیمانه پنیر چدار
- نصف پیمانه پنیر موزارلا
- خامه ترش
- سالسا
- ۲ عدد پیازچه خرد شده

- سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.
- سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.
- استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.
- پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.
- در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.
- آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
- در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.
ارسال نظر