تاکوی ماهی با سس تارتار چیپوتله
این غذا مخصوص طرفداران غذاهای دریایه، اگه از غذاهای مکزیکی هم خوشتون میاد که چه بهتر.
- سیر ۲ حبه
- فلفل چیپوتله ۱ عدد
- سس مایونز ۳/۴ پیمانه
- پیازچه ۱ عدد
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فیله ماهی ۹۰۰ گرم
- سس ورچستر شایر ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۴ حبه
- فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
- آرد ۱ پیمانه
- روغن ۳ پیمانه
- نان ترتیلا ۸ عدد
- خیار ۱ عدد
- منداب ۲ پیمانه
- گشنیز ۱ پیمانه
- پرتقال ۲ عدد
- لیمو به میزان لازم
1. سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲. دانههای فلفل چیپوتله(همان فلفل هالوپینوی دودی و خشک شده) رو خارج کنید و اون رو ریز خرد کنید.
3. فقط به بخشهای سفید و سبز کمرنگ پیازچه احتیاج دارید. اون رو ریز خرد کنید.
۴. می تونید از هر نوع ماهی با گوشت سفید و سفت استفاده کنید. فیله ماهی رو به شکل قطعات دو و نیم تا سه سانتیمتری خرد کنید.
5. خیار رو پوست بگیرید. اون رو از طول ۴ قسمت کنید و بعد هر قسمت رو به شکل قطعات ۱ سانتیمتری خرد کنید.
۶. پوست پرتقالها رو رنده کنید.
- برای تهیه سس، ۲ حبه سیر خرد شده، فلفل چیپوتله، سس مایونز، پیازچه، آبلیمو و مقداری نمک رو با هم ترکیب کنید. روی سس رو بپوشونید و اون رو در یخچال بذارید.
- در کاسه بزرگی، تکههای ماهی رو با سس ورچسترشایر، ۴ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق چای خورری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی کاسه رو با کیسه پلاستیکی بپوشونید و اون رو برای ۲۰ دقیقه تا ۴ ساعت در یخچال بذارید.
- آرد رو در ظرف کمعمقی بریزید و تکههای ماهی رو چندین بار در آرد بزنید تا به صورت یکدست با آرد پوشیده بشن.
- روغن رو در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. آرد اضافی ماهیها رو بتکونید و اونها رو در چند نوبت برای حدود ۴ تا ۶ دقیقه تا قهوهای طلایی بشن در روغن سرخ کنید.
- ماهیها رو از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
- در این میان، ماهیتابه متوسطی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و نانهای ترتیلا رو برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه از هر طرف در اون گرم کنید. نانها رو در بشقاب بذارید و روی اونها رو با دستمال پارچهای بپوشونید تا همه نان ها رو آماده کنید.
- ۱ قاشق پر از سس تارتار رو روی هر نان گرم بمالید، تعدادی برش خیار، ۳ یا ۴ تکه ماهی، چند برگ منداب و گشنیز روی اون بذارید و مقداری رنده پوست پرتقال روی اونها بریزید. تاکوها رو در کنار برشهای لیمو و سس بیشتر میل کنید.
ارسال نظر