کیک خیس شکلات و پرتقال
ترکیب شکلات و پرتقال یه ترکیب قدیمیه. تو این دستور اگه از پرتقالهای ترش استفاده کنید خیلی بهترم میشه!
- روغن قدری
- کره ۱۲۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- پرتقال ۲ عدد
- آرد ۱ پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- شیر ۱/۴ پیمانه
- پودر قند ۳/۴ پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه کیک خیس شکلات و پرتقال:
۱. پوست پرتقالها رو رنده کنید و آب اونها رو بگیرید. از پرتقالهای ترش استفاده کنید. اگه پرتقالها شیرین هستند از ترکیب ۲ به ۱، آب پرتقال و آبلیمو استفاده کنید.
1.از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب نان ۲۳ در ۱۳ سانتیمتری رو با روغن چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.
۲.کره (به دمای اتاق) رو با همزن برقی بزنید تا نرم بشه. شکر قهوهای رو اضافه کنید و دوباره بزنید تا خامهای بشن. نیمی از رنده پوست پرتقال رو با اونها ترکیب کنید.
3.در ظرفی دیگه مواد خشک شامل آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید. تخممرغها رو یکی یکی به همراه کمی از ترکیب مواد خشک با ترکیب کره و شکر مخلوط کنید. بعد بقیه ترکیب مواد خشک رو اضافه کنید. در آخر شیر رو اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید. خمیر رو در قالب بریزید.
۴.کیک رو برای حدود ۴۵ دقیقه، تا زمانی که خلال دندان تمیزی که در وسط کیک میزنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
5.در قابلمه کوچکی، آب پرتقال رو با بقیه رنده پوست پرتقال و پودر قند ترکیب کنید و تا پودر قند حل بشه، روی حرارت پایین بذارید. شربت رو از صافی رد کنید و در پارچ بریزید.
۶. وقتی کیک رو از فر خارج کردید، تمام سطح کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت گرم رو روی اون بریزید. کیک رو کنار بذارید تا خنک بشه و بعد اون رو از قالب خارج کنید.
نظر کاربران
خوبه