شیر بلال با این چاشنی های معرکه
تقریبا در مقابل همه مکانهای تفریحی و مراکز خرید یک منقل و سطل آب نمک و بلالهای پوست کنده را میتوان دید که صاحب آن داد میزند «بدو شیر بلالِ تازه!».
برترینها: تقریبا در مقابل همه مکانهای تفریحی و مراکز خرید یک منقل و سطل آب نمک و بلالهای پوست کنده را میتوان دید که صاحب آن داد میزند «بدو شیر بلالِ تازه!».
این عبارت را در این روزهای تابستان بسیار میشنویم. اما بیشتر ما عادت کرده ایم بلال را با نمک و لیمو بخوریم و گاهی هم کره میمالیم و آویشن میزنیم از طعم عالی آن لذت میبریم. اما بد نیست روشهای دیگری را هم امتحان کنید. مثلا با چاتنی میوه یا دارچین.
۱. مایونز، چیلی و پنیر
برای اینکه شیربلال را خوشمزهتر و اشتها برانگیزتر کنید میتوانید پس از پخت روی آن مخلوطی از مایونز، پنیر فتا، نمک و پودر فلفل چیلی بپاشید و میل کنید.
۲. چاتنی میوه
پس از کباب کردن بلال، چاتنی میوه را با کره آب شدن مخلوط کنید و آن را روی بریزید و نوش جان کنید. چاتنی، ترکیبی از طعمهای ترش، شیرین و تند است که با انواع میوههای خشک یا تازه، سرکه، شکر و چیلی تهیه میشود.
مواد لازم
- شکر قهوه ای: دو پیمانه
- گلابی: دو پیمانه (نگینی خرد شده)
- زردآلوی خشک: نصف پیمانه
- خرمای خرد شده: یک پیمانه
- سیب: یک پیمانه (نگینی خرد شده)
- کشمش زرد: نصف پیمانه
- آب: نصف پیمانه
- سیر خرد شده: یک کله
- پودر چیلی: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل رنده شده: نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه
۱. همه مواد را با هم داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی هم بزنید تا شکر کاملا ذوب شود.
۲. حرارت را کم کنید. اجازه دهید ۲۰ دقیقه با شعله کم نیم جوش باشد و میوهها کاملا پخته شوند. البته به طور مرتب به آن سر بزنید تا به آب نیاز نداشته باشد.
۳. مواد را پس از خنک شدن در ظرف یا شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت ۶ هفته کنار بگذارید تا حسابی جا بیفتد.
۴. چاتنی نیز مانند ترشی هر چه بیشتر بماند خوش طعمتر میشود. اما اگر عجله دارید، پس از یکی دو روز هم میتوانید آن را مصرف کنید.
۳. گواکامولى
گواکامولى تازه طعم بسیار خوبی به بلال میدهد. میتوانید روی آن آب لیمو ترش بچکانید و با یک قاچ لیموترش نیز تزئین کنید.
گواکامولى سس تهیه شده از آواکادوى له شده و ادویه جات است.
۴. دارچین
با ترکیب پودر دارچین، شکر و کره آب شده میتوانید طعم شیرینی به بلال تازه کبابی بدهید.
۵. پودر کاری و آجیل
با مخلوط پودر کاری و کره آب شده به بلال طعم دهید. سپس روی آن میتوانید پسته خرد شده بپاشید و نوش جان کنید.
۶. چاشنی سالاد
روش دیگری که میتوان شیر بلال تازه را میل کرد مخلوط نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و روغن زیتون است. این مواد را با هم مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بریزید.
۷. سبزیجات تازه
سبزیحات معطر تازه را ریز کنید و با رزماری و کره آب شده مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بریزید.
۸. پستو و پارمسان
اگر دوست دارید بلال با طعم ایتالیایی امتحان کنید، سس پستو را با پنیر پارمسان رنده شده و کره آب شده مخلوط و نوش جان کنید.
۹. حمص و فلفل
این طعم نیز مدیترانهای است. حمص، فلفل قرمز کبابی و زیتون خرد شده را با هم مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بمالید.
۱۰. سس سبزیجات و فلفل
سس سبزیجات را با کره آب شده مخلوط کنید و آن را روی بلال کباب شده بمالید و طعم تازگی را تجربه کنید.
نظر کاربران
با سس مایونز که عالی میشه ...میتونید بلال رو هم با پوست سه دقیقه از یه ورد سه دقیقه از یه ور دیگه بزارین تو مکرویو تا بپزه ....بعدش پوستشو بکنید...بی نظیره ..شبیه ذرت مکزیکی میشه
با کره و ابلیمو هم خیلی خوش مزه میشه
واي منو توي اين موقعيت نزار. ..........
پاسخ ها
آره والا..منم روزه !!!!!!!!!!!!!!!
با سس پستو واقعا خوش مزه شد مرسی