طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی
برای تهیه این لازانیا به جای ورقههای لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شه. می تونید اون رو با گوشت هم بپزید.
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ ۹۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
- پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
- پیاز قرمز ۱/۲ عدد
- کنسرو لوبیا سیاه ۴۲۵ گرم
- گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- ذرت ۱ پیمانه
- نان ترتیلا ۸ عدد
- پنیر چدار دو و نیم پیمانه
- پیازچه ۲ عدد
1. گوشت مرغ رو چرخ کنید.
۲. پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.
3. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید.
۴. گوجهها رو روی گاز یا در فر کبابی کنید. پوستشون رو جدا کنید و اون ها رو پوره کنید.
5. پنیر چدار رو رنده کنید.
۶. پیازچه رو ریز خرد کنید.
7. برای اینکه راحتتر کار کنید، نانهای ترتیلا رو نصف و یا ۴ قسمت کنید.
طرز تهیه:
1. از قبل فر رو با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲.ماهیتابه بزرگی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و دو بار در ماهیتابه بچرخونید.
3. مرغ رو اضافه کنید. کمی نمک، پودر فلفل چیلی، زیره و پیاز رو هم اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۵ دقیقه تا قهوهای بشه، تفت بدین.
۴. پوره گوجههای کبابی، لوبیا و ذرت رو اضافه کنید و بذارید تا برای ۲ تا ۳ دقیقه گرم بشن. به اونها قدری نمک بزنید.
5. قالب کمعمقی رو با بقیه روغن چرب کنید. لازانیا رو به ترتیب ترکیب مرغ و لوبیا، نان تردیلا و بعد پنیر بچینید. همین ترتیب رو تکرار کنید.
۶. لازانیا رو برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا پنیر قهوهای رنگ بشه و حباب بزنه، بپزید. پیازچه رو روی لازانیا بپاشید و اون رو سرو کنید.
ارسال نظر