بوریتوی گوشت و لوبیا
بوریتو یه غذای مکزیکیه که برای تهیه اون، مواد مورد نظر رو در نان تورتیلا میپیچن. در اینجا این غذای آسان و خوشمزه رو با ترکیب گوشت و لوبیا آماده می کنیم.
- پیاز 1 عدد
- روغن به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم
- پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر فلفل چیلی ۱/۴ قاشق چای خوری
- اورگانو خشک ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- سس گوجه مکزیکی ۶۰۰ گرم
- پوره لوبیا ۸۰۰ گرم
- پنیر چدار ۳/۴ پیمانه
- نان ترتیلا ۱۲ عدد
- گشنیز ۱/۲ پیمانه
1. پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲. طرز تهیه سس گوجه مکزیکی رو در اینجا ببینید.
3. طرز تهیه پوره لوبیا رو در اینجا ببینید.
طرز تهیه:
۱. از قبل فر رو با حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط، پیاز رو تا نرم بشه، بپزید. گوشت رو اضافه کنید و تا مغزپخت بشه، بپزید. پودر زیره، فلفل چیلی و اورگانو رو به همراه نمک اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. دو سوم سس گوجه مکزیکی رو اضافه کنید و بذارید مواد برای ۵ دقیقه قل بزنه. اگه ترکیب خیلی غلیظ شد، کمی آب به اون اضافه کنید.
۳. در این میان پوره لوبیا رو در قابلمهای روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. پنیر رو به اون اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا پنیر آب بشه. قابلمه رو از روی حرارت بردارید.
4 . برای آماده کردن بوریتوها، نانها رو برای ۱ دقیقه در مایکروفر گرم کنید. مقداری از ترکیب پوره لوبیا روی هر نانها بمالید، مقداری از ترکیب گوشت روی اونها بذارید. گوشههای نانها رو از ۲ طرف به داخل برگردونید و بعد نانها رو از یک طرف بپیچید. بوریتوهای آماده شده رو در قالب بچینید، روی اونها رو با فویل آلومینیومی بپوشونید و در فر گرم نگه دارید.
۵. برای سرو یک سوم سس گوجه باقیمانده رو روی بوریتوها بریزید، کمی پنیر چدار روی اون ها پخش کنید و تا پنیر آب بشه در فر بذارید.
6. برگ های گشنیز رو روی بوریتوها بریزید و اونها رو فورا سرو کنید.
ارسال نظر