طرز تهیه میگو پفکی
این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
- ۱ پیمانه آرد
- ۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۴۵۰ گرم میگو
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۳ قاشق غذاخوری شیر
- ۱ قاشق چایخوری ادویه تند
۱. در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپدار بریزید.
2. میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.
۳. در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.
۵. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.
6. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.
۷. پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.
ارسال نظر