طرز تهیه کیک موزی با خامه پنیری
این کیک با موز تازه و پنیر خامه ای درست می شود و یک گزینه عالی برای میان وعده، صبحانه یا عصرانه به همراه چای به شمار می رود.
مواد لازم:
برای کیک
- ۴ پیمانه آرد کیک
- ۲٫۵ پیمانه شکر
- ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ پیمانه روغن گیاهی
- ۲ پیمانه موز رسیده
- ۴ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ پیمانه آبدوغ
- ۴ عدد تخم مرغ درشت
- ۲ قاشق چایخوری کرم تارتار
برای آیسینگ:
- ۴ پیمانه پنیر خامه ای
- ۲ پیمانه کره
- ۲ پیمانه پودر قند
- ۴ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
۱.برای تهیه کیک، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. یک قالب کیک را با روغن گیاهی چرب کنید و کنار بگذارید.
2.در یک کاسه بزرگ،آرد کیک، ۲ پیمانه شکر، بیکینگ پودر، نمک، روغن، موزهای له شده، ۲ قاشق چایخوری وانیل، زرده تخم مرغ ها و آبدوغ را اضافه کنید.
۴.محتوی هر دو کاسه را با هم یکی کرده و هم بزنید.
5.سپس آن را درون قالب کیک ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. می توانید یک کیک درسته تهیه کرده و سپس آن را از عرض، به لایه های لاریک برش دهید. یا اینکه از همان ابتدا، مواد را درون قالب هایی با دیواره های کوتاه بریزید و کیک های باریک درست کنید.
۶.کیک را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
4.در این فاصله، آیسینگ را درست کنید. برای این منظور، درون کاسه، کره و پنیر نرم شده را در غذاساز هم بزنید تا کاملا نرم شوند. پودر قند، آب لیموترش و وانیل را بیفزایید و هم بزنید.
۹.در آخر، روی سطح کیک آیسینگ بمالید و با چای یا قهوه سرو کنید.
10.این کیک را می توانید تا ۵ روز در دمای اتاق سالم نگه دارید.
ارسال نظر