سالاد ذرت مکزیکی کبابی
اگه ذرت مکزیکی دوست دارید، پس از این سالاد هم خوشتون میاد. برای این سالاد ذرت رو کبابی می کنیم و از سس مایونز کمتری استفاده می کنیم. همچنین برای مزهدار کردن سالاد به اون پیازچه، گشنیز و فلفل هالوپینو اضافه می کنیم.
- بلال 4 عدد
- سس مایونز دو و نیم قاشق غذاخوری
- پنیر فتا ۶۰ گرم
- پیازچه ۱/۲ پیمانه
- گشنیز ۱/۲ پیمانه
- فلفل هالوپینو ۱ شیشه
- سیر ۲ حبه
- آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- پودر فلفل چیلی به میزان لازم
۱. برگهای بلالها رو جدا کنید و بعد اونها رو برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی گاز بپزید. هر از گاهی اونها رو بچرخونید تا یکنواخت بپزن. وقتی بلالها خنک شدند، ذرتها رو با چاقو از چوب بلال جدا کنید.
2. پنیر فتا، پیازچه و برگهای گشنیز رو خرد کنید.
۳. فلفل هالوپینو رو برش بزنید، دانههای اون رو خارج کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.
4. سیرها رو پوست گرفته و رنده کنید.
طرز تهیه:
ارسال نظر