سالاد زردآلو کبابی با موتزارلا و ژامبون
تهیه این سالاد خیلی راحته و حتی می تونید اون رو به شکلهای مختلفی درست کنید. مثلا به جای زردآلو از میوههای تابستونی دیگه مثل هلو، شلیل یا انبه استفاده کنید.
- روغن زیتون به میزان لازم
- سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۱ قاشق چای خوری
- آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
- عسل ۱ قاشق چای خوری
- سس خردل ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردآلو به میزان لازم
- سبزیهای معطر ۱ مشت
- پنیر موتزارلا به میزان لازم
- ژامبون به میزان لازم
- ریحان به میزان لازم
۱- زردآلوها رو نصف کرده و هستههاشون رو جدا کنید.
طرز تهیه:
1. برای تهیه سس سالاد، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با سرکه بالزامیک، آب، آبلیمو، عسل، سس خردل، پودر سیر، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
۲. ماهیتابه گریل رو روی حرارت بالا گرم کنید. زردآلوها رو در کاسهای بریزید و کمی روغن زیتون به اونها اضافه کنید. اونها رو برای چند دقیقه تا کبابی بشن، از سمت برش خورده گریل کنید.
3. سبزیها رو در بشقاب بچینید. پنیرها رو تکه تکه کنید و در چند نقطه بشقاب بذارید. برشهای ژامبون و زردآلوهای کبابی رو هم روی سالاد بچینید. برای سرو، برگ های ریحان و سس رو روی سالاد بریزید و اون رو میل کنید.
ارسال نظر