میگو سرخ شده را با کلم بروکلی امتحان کنید!
دستور پخت امروز را می توانید در دو وعده ناهار و شام میل کنید. دستور پخت بسیار ساده ای است و کالری یک وعده از این غذا نیز کمتر از ۳۰۰ کالری است. میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار سالم است که حاوی مواد مغذی زیادی برای بدن است.
هر سه اینها باعث می شود غذا دیرتر در سیستم گوارش هضم شود و قند خون متعادل بماند و به صورت ناگهانی بالا نرود. متاسفانه بیشتر ما برای کاهش وزن فقط به مقدار غذاها نگاه می کنیم در حالی که مهم ترین چیز نوع غذا است.
مواد لازم:
- 5 فنجان گل بروکلی
- یک قاشق غذا خوری پوسته رویی لیمو
- یک قاشق غذا خوری آب لیمو
- یک دوم قاشق چای خوری نمک
- 680 گرم میگو پاک کرده و بدون پوست
- اسپری پخت یا مقداری روغن
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.
بروکلی را در آب جوش به مدت یک دقیقه بجوشانید. آب اضافی که بین گل های بروکلی است را بگیرید و سپس داخل آب سرد قرارشان دهید. پس از این مرحله دوباره آب ها را بگیرید.
یک و یک دوم قاشق چای خوری پوسته لیمو رنده شده، آب لیمو، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید.
میگوها را اضافه کنید: خوب هم بزنیدشان تا میگوها کاملا به مواد آغشته شوند. بروکلی و میگو را در یک سینی پخت که مقداری چربش کرده اید بچینید. به مدت ۸ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت ( ۲۱۸ درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که میگوها مغز پخت شوند بپزید.
ارسال نظر