آموزش تصویری: طرز تهیه چیکن آلفردو
چیکن آلفردو یا همون پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداره که خیلی راحت میشه توی خونه درستش کرد.
مواد لازم:
- ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱ بسته پاستا
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۱ پیمانه خامه زده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- ادویه جات به دلخواه
زمانی که پاستا در حال پختنه سینه مرغ رو در اندازه های ۲ سانتیمتری خرد کنید.
پاستا رو حتما هم بزنید تا به هم نچسبند، وقتی پاستا پخته شد آبکش کنید و کنار بزارید.
برای درست کردن سس آلفردو کره رو آب کنید و ادویه جات دلخواهتون رو بهش اضافه کنید.
بعد از این که کره کاملا آب شد خامه زده شده رو اضافه کرده و هم بزنید.
بعد از آماده شدن سس، مرغ، پاستا و سس رو با هم مخلوط کنید.اکنون چیکن آلفردوی ما آماده سرو شدنه.
نظر کاربران
چه نوع ادويه اى استفاده ميشه؟
تنها ادویه ی آلفردو فلفل سیاهه هرچی به غیر ا این خرابش میکنه
سلام خسته نباشید
این ک میگید خامه را بزنید
چ خامه ای؟؟
یعنی چی بزنیم؟؟؟
از کجا تهیه کنیم؟؟؟