تارت میوه های تابستانی
این تارت رو با هر میوه تابستونی می تونید تهیه کنید.
وب سایت آشپزباشی: این تارت رو با هر میوه تابستونی می تونید تهیه کنید.
مواد لازم:
- کره 1/2 پیمانه
- شکر ۱/۴ پیمانه
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- آرد ۱ پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات سفید ۶۰ گرم
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت دو و نیم قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- شربت ساده قدری
آماده کردن مواد برای تهیه تارت میوه های تابستانی:
۱. شکلات رو به روش بن ماری، در ظرفی روی بخار آب جوش، آب کنید.
2. می تونید از انواع میوه های تابستونی مثل توتفرنگی، شاتوت، تمشک، بلوبری، آناناس، زردآلو و هلو برای تزیین تارت استفاده کنید.
۳. می تونید از شربت توتفرنگی، آلبالو و یا شیره هر مربای دیگهای که دارید برای روی تارت استفاده کنید.
4. مواد باید جمعا به مدت ۴ ساعت و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنن و خنک بشن.
طرز تهیه:
1. برای تهیه خمیر، نصف پیمانه کره رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر بزنید تا نرم بشه. زردههای تخممرغ و نوک قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کرده و مواد رو هم بزنید. آرد و نمک رو اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیره مواد رو با هم ترکیب کنید. خمیر رو گرد کنید، در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال بذارید.
1. برای تهیه خمیر، نصف پیمانه کره رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر بزنید تا نرم بشه. زردههای تخممرغ و نوک قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کرده و مواد رو هم بزنید. آرد و نمک رو اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیره مواد رو با هم ترکیب کنید. خمیر رو گرد کنید، در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال بذارید.
۲. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر رو کمی ورز بدین. بعد اون رو به شکل یک دایره مسطح ۲۸ سانتیمتری به پهنای تقریبا ۶ میلی متر باز کنید. خمیر رو در قالب تارت ۲۳ سانتیمتری پهن کنید و خمیر اضافی رو جدا کنید. دوباره خمیر رو برای ۲۰ دقیقه در یخچال بذارید.
3. خمیر رو با چنگال از چندجا سوراخ کنید و برای ۱۶ تا ۲۰ دقیقه تا لبههای خمیر طلایی بشه، بپزید. خمیر رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا خنک بشه.
۴. بعد از خنک شدن خمیر، شکلات آب شده رو روی اون بمالید و بعد در یخچال بذارید تا خنک بشه.
5. شیر رو در قابلمه ریخته و در حدی که شروع به قل زدن بکنه، گرم کنید. در کاسه کوچکی، تخممرغها رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر و نشاسته ذرت بزنید. در حالی که ترکیب رو هم میزنید، نصف شیر گرم رو به اون اضافه کنید و بعد کل ترکیب تخممرغ رو به قابلمه برگردونید. کاستارد رو تا کمی غلیظ بشه و شروع به قل زدن بکنه، برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید.
۶. کاستارد رو از صافی رد کنید و در کاسه بریزید. بعد نصف قاشق چای خوری وانیل و ۲ قاشق غذاخوری کره به اون اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید. روی سطح کاستارد رو با کیسه پلاستیکی بپوشونید و بذارید تا در دمای اتاق خنک بشه. بعد اون رو حداقل برای ۲ ساعت در یخچال بذارید.
7. برای آماده کردن تارت، کاستارد رو با قاشق روی تارت بریزید و به صورت یکدست پخش کنید. میوهها رو به صورت منظم روی تارت بچینید. مقداری شربت روی حرارت ملایم گرم کنید و با قلمو روی میوهها بزنید. تارت رو تا زمان سرو در یخچال بذارید تا خنک بشه.
پ
ارسال نظر