۵۸۵۷۱۳
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

تارت میوه های تابستانی

این تارت رو با هر میوه تابستونی می تونید تهیه کنید.

وب سایت آشپزباشی: این تارت رو با هر میوه تابستونی می تونید تهیه کنید.
مواد لازم:

  • کره 1/2 پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • آرد ۱ پیمانه
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکلات سفید ۶۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • نشاسته ذرت دو و نیم قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • شربت ساده قدری
تارت میوه های تابستانی
آماده کردن مواد برای تهیه تارت میوه های تابستانی:
۱. شکلات رو به روش بن ماری، در ظرفی روی بخار آب جوش، آب کنید.

2. می تونید از انواع میوه های تابستونی مثل توت‌فرنگی، شاتوت، تمشک، بلوبری، آناناس، زردآلو و هلو برای تزیین تارت استفاده کنید.

۳. می تونید از شربت توت‌فرنگی، آلبالو و یا شیره هر مربای دیگه‌ای که دارید برای روی تارت استفاده کنید.

4. مواد باید جمعا به مدت ۴ ساعت و ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنن و خنک بشن.

طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر، نصف پیمانه کره رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر بزنید تا نرم بشه. زرده‌های تخم‌مرغ و نوک قاشق چای‌خوری وانیل رو اضافه کرده و مواد رو هم بزنید. آرد و نمک رو اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیره مواد رو با هم ترکیب کنید. خمیر رو گرد کنید، در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال بذارید.

۲. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر رو کمی ورز بدین. بعد اون رو به شکل یک دایره مسطح ۲۸ سانتی‌متری به پهنای تقریبا ۶ میلی متر باز کنید. خمیر رو در قالب تارت ۲۳ سانتی‌متری پهن کنید و خمیر اضافی رو جدا کنید. دوباره خمیر رو برای ۲۰ دقیقه در یخچال بذارید.

3. خمیر رو با چنگال از چندجا سوراخ کنید و برای ۱۶ تا ۲۰ دقیقه تا لبه‌های خمیر طلایی بشه، بپزید. خمیر رو از فر خارج کنید و کنار بذارید تا خنک بشه.

۴. بعد از خنک شدن خمیر، شکلات آب شده رو روی اون بمالید و بعد در یخچال بذارید تا خنک بشه.

5. شیر رو در قابلمه ریخته و در حدی که شروع به قل زدن بکنه، گرم کنید. در کاسه کوچکی، تخم‌مرغ‌ها رو به همراه یک چهارم پیمانه شکر و نشاسته ذرت بزنید. در حالی که ترکیب رو هم می‌زنید، نصف شیر گرم رو به اون اضافه کنید و بعد کل ترکیب تخم‌مرغ رو به قابلمه برگردونید. کاستارد رو تا کمی غلیظ بشه و شروع به قل زدن بکنه، برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید.

۶. کاستارد رو از صافی رد کنید و در کاسه بریزید. بعد نصف قاشق چای خوری وانیل و ۲ قاشق غذاخوری کره به اون اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید. روی سطح کاستارد رو با کیسه پلاستیکی بپوشونید و بذارید تا در دمای اتاق خنک بشه. بعد اون رو حداقل برای ۲ ساعت در یخچال بذارید.

7. برای آماده کردن تارت، کاستارد رو با قاشق روی تارت بریزید و به صورت یکدست پخش کنید. میوه‌ها رو به صورت منظم روی تارت بچینید. مقداری شربت روی حرارت ملایم گرم کنید و با قلمو روی میوه‌ها بزنید. تارت رو تا زمان سرو در یخچال بذارید تا خنک بشه.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج