خوراک میگو با بلغور جو
تحقیقات نشان داده که نهتنها مصرف میگو، که مصرف جو و ذرت هم برای کاهش فشارخون بسیار مفید هستند.
مجله سیب سبز:
مواد لازم
برای ۴ نفر
- شیر کمچرب: یک پیمانه
- آب: یک و یکسوم پیمانه
- نمک: مقداری
- بلغور جو: نصف پیمانه
- روغن گیاهی: یک قاشق سوپخوری
- سوسیس گیاهی: ۸۵ گرم، خرد شده
- پیاز: ۲۸۰ تا ۳۴۰ گرم ساطوری شده
- فلفل قرمز: یک عدد خرد شده
- میگوی درشت: ۴۵۰ گرم پوست کنده و تمیز شده
- ادویه مخلوط: یک قاشق سوپخوری
- دانه ذرت: ۴ فنجان
روش تهیه
در یک قابلمه 4 لیتری، شیر را گرم کرده، یک پیمانه آب و مقدار کمی نمک هم بریزید تا بجوشد. بلغور جو را داخل آب ریخته و در قابلمه را 10 دقیقه ببندید تا به آرامي بجوشد و گهگاه آن را بههم بزنید. همزمان در یک تابه گود، روغن را با دمای متوسط رو به بالا گرم کنید و سوسیسهای گیاهی را 2 دقیقه در روغن بپزید تا برشته شوند. پیاز و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. 5دقیقه این مواد را بپزید تا ترد شوند. حالا میگوها را همراه با ادویه داخل تابه بریزید و یکسوم باقیمانده آب را هم اضافه کنید؛ 2 دقیقه دیگر مواد را بپزید تا کمی رنگشان برگردد. حالا ذرت را به بلغور جو اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. در نهایت مخلوط میگو را بین 4 بشقاب تقسیم کرده و سس بلغور و ذرت را هم رویشان بریزید.
نکته سلامت : تحقیقات نشان داده که نهتنها مصرف میگو، که مصرف جو و ذرت هم برای کاهش فشارخون بسیار مفید هستند.
ارسال نظر