۵۸۳۴۲۲
۵۰۲۶
۵۰۲۶
پ

طرز تهیه پاناکوتای خرما

این دسر، خيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره.

وب سایت شور و شیرین: این دسر، خيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره.

مواد لازم

  • خرما ۱۷ عدد
  • شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
  • عسل ۲ قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
  • شکلات تلخ (خرد کرده) ۷۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه پاناکوتای خرما
مراحل تهیه:
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج