طرز تهیه انواع کوفته (۱)
کوفته از غذاهای معروف قدیمی و پرطرفدار است که در تهیه گونه های مختلف آن، سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود. کوفته ها را بر پایه مواد سازنده خود به انواع مختلف تقسیم می شوند. از آنجایی که در تهیه این غذا از مواد مغذی و پر کالری استفاده می شود، ارزش غذایی بالایی دارد. در تهیه این خوراک خوشمزه باید دقت کرد تا مزه واقعی خود را حفظ کنند و شکل گرد خود را از دست ندهند.
کوفته یوفکا
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
- گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 400 گرم
- خمیر یوفکا: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (ریز خرد شده): 1 عدد
- فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): 1 عدد
- برگ نعناع تازه (ریز خرد شده): 3 عدد
- برگ جعفری (ریز خرد شده): 5 الی 6 عدد
- زیتون (خرد شده): 150 گرم
- سیر (له شده): 1 حبه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گوشت های چرخ کرده، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید.
کوفته سیب زمینی و بلغور گندم
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- بلغور گندم: 1 پیمانه
- سیب زمینی (پخته): 2 عدد
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
- سس گوجه فرنگی تند: 1 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): 1 قاشق سوپ خوری
- زیره (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- کاهو: برای سرو
طرز تهیه:
1. بلغور گندم را از قبل در آب داغ قرار دهید تا خیس بخورد. سپس آن را با سیب زمینی پخته له شده مخلوط کنید.
کوفته مرغ
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:
- مرغ (چرخ کرده): 500 گرم
- برنج پخته: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- سیر (له شده): 1 حبه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- آرد: یک دوم پیمانه
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم سس:
- کره: ۲ قاشق سوپ خوری
- آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
- آب مرغ: ۲ پیمانه
- خامه: یک چهارم پیمانه
- پاپریکا: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. مرغ چرخ کرده، برنج پخته، تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید.
۳. برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر و بوی آن بلند شود و تغییر رنگ دهند. سپس آب مرغ را اضافه کنید.
کوفته قارچ
مواد لازم:
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
- پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
- قارچ (خرد شده): 400 گرم
- جوپرک: 1 پیمانه
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
- برگ جعفری (خرد شده): یک دوم پیمانه
- سیر (له شده): 4 حبه
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر آویشن: 1 الی 2 قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- گوجه فرنگی (پوره شده): 500 گرم
مواد لازم رویه:
- برگ جعفری (خرد شده): یک دوم پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده): یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
۱. پیاز را حدود ۷ الی ۸ دقیقه در روغن تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دهید.
ارسال نظر