طرز تهیه پیراشکی به شکل گل
پیشنهاد میکنیم این پیراشکی خوش طعم و زیبا را حتما امتحان کنید.
مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیشنهاد میکنیم این پیراشکی خوش طعم و زیبا را حتما امتحان کنید.
مواد مورد نیاز
- آرد: 4 پیمانه
- کره: 125 گرم
- شیر: یک دوم پیمانه
- روغن مایع: 4 ق س
- پودر خمیرمایه: 1 ق س
- شکر: 1 ق چ
- تخم مرغ: 1 عدد
- نمک: 1 ق چ
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- زعفران: 1 ق چ
مواد مورد نیاز درونی
- سیب زمینی (پخته و رنده شده): 4 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- جعفری (ساطوری خرد شده): یک دوم پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- کره: 25 گرم
روش پخت
۱. پودر خمیر مایه، شکر و یک چهارم پیمانه آب ولرم را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در محیط گرم بگذارید تا مایه خمیر عمل آید.
2. آرد و نمک را داخل کاسه ای الک کرده و وسط آن را گود کنید. سپس شیر، تخم مرغ، روغن مایع و کره (به دمای محیط رسیده) را به آن اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید. بعد خمیرمایه را به آن اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید. تا به صورت خمیری نرم درآید. بعد آن را داخل کاسه ای که با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با حوله ای تمیز بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند.
۳. برای تهیه مواد درونی؛ سیب زمینی، فلفل دلمه ای، جعفری، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و کره را داخل کاسه ای ریخته و با دست ورز داده تا کاملا مخلوط شود. بعد کنار بگذارید.
4. از خمیر آماده شده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و مقداری از مواد درونی را وسط آن قرار دهید. بعد آن را گرد کرده و با استفاده از وردنه ای روی سطح صافی پهن کنید. بعد به وسیله چاقویی 5 تا 6 برش (نرسیده به نقطه وسط) ایجاد کرده و هرکدام از برش ها را به سمت برعکس آن بپیچانید.
۵. خمیر آماده شده را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
6. زرده تخم مرغ، زعفران و 1 قاشق سوپخوری آب را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. بعد آن را به وسیله قلم مویی روی خمیر بمالید.
۷. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
پ
ارسال نظر