کوکی شطرنجی؛ دسری خوشمزه و متفاوت
کوکی شطرنجی یک دسر خوشمزه با ظاهر متفاوت است که میتوانید در میهمانی سرو کنید.
ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: کوکی شطرنجی یک دسر خوشمزه با ظاهر متفاوت است که میتوانید در میهمانی سرو کنید.
مواد لازم
- کره نرم شده: 250 گرم
- شکر: 100 گرم
- اسانس وانیل: 1 ق چ
- نمک: یک هشتم ق چ
- آرد: 320 گرم
- پودر کاکائو: 3 ق س
- تخم مرغ ریز (برای چسباندن قطعات): 1 عدد
• مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه
۱. کره را به همراه شکر با همزن برقی با سرعت متوسط رو به بالا بزنید تا به صورت کرمی، پوک و سبک درآید سپس اسانس وانیل را اضافه کنید و مجددا هم بزنید، همزمن را خاموش کرده، آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در حدی که خمیر جمع شود و به صورت گلوله ای درآید کافی است. بیش از حد آرد به خورد خمیر ندهید.
2. خمیر را به دو بخش تقسیم کنید به یک بخش پودر کاکائوی الک شده اضافه کنید و با لیسک، کامل به خورد خمیر دهید تا شکلاتی شود سپس هر دو خمیر را بر روی پلاستیک فریزر جدا جدا به ضخامت تقریبی سه میلی متر باز کنید بعد روی هر کدام به کمک روال بر خطوط طولی با فاصله یک و نیم سانتی متر از هم بدهید. برای آن که نوارها هنگام جا به جایی نشکنند آن ها را از طول به چهار بخش تقسیم کنید به گونه ای که طول نوارهای وانیلی و طول نوارهای شکلاتی با هم برابر باشد.
۳. سپس بر روی پلاستیک فریزر یک برش وانیلی قرار دهید. در کنارش یک برش شکلاتی و مجددا یک برش وانیلی، روی این لایه با قلم مو کمی تخم مرغ بمالید.
نکته:
1. اضافه نمودن آرد مازاد باعث سفت شدن کوکی می شود.
۲. کوکی ها را در ظرف در بسته نگهداری نمایید.
3. این کوکی ها دارای ماندگاری طولانی هستند.
۴. تخم مرغ به چسبندگی برش ها کمک می کند، در صورت تمایل می توانید کمی روی هر کوکی هم با تخم مرغ رومال نمایید تا طلایی تر شود.
ارسال نظر