در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کبابها نرم و آبدار بشوند.
وب سایت آشپزباشی: در تهیه جوجه کباب، استفاده از ماست چکیده باعث میشود تا جوجه کبابها نرم و آبدار بشوند.
مواد لازم:
ماست چکیده ۳/۴ پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
لیمو ۱ عدد
برگ آویشن ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مرغ ۹۰۰ گرم
آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:
۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
۲- برگهای آویشن رو ریز خرد کنید.
۳- سیرها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اونها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید.
طرز تهیه:
۱. در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگهای آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
۲. تکههای مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.
۳. زمانی که قصد پختن داشتید، گریل رو روشن کنید یا ماهیتابه گریل رو روی گاز گرم کنید. مرغها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اونها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.
4. کمی روغن زیتون روی اونها بپاشید و در کنار برشهای لیمو میل کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
عالی و خوشمزه به به
به به
عالی بود
عالیه