طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک
سالاد سیب زمینی خامه ای یک سالاد کلاسیک و متفاوت مخصوص میهمانی های شماست.
وب سایت سوران: سالاد سیب زمینی خامه ای یک سالاد کلاسیک و متفاوت مخصوص میهمانی های شماست.
مواد لازم:
- سیب زمینی سیب زمینی ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
- نمک (برای پختن سیب زمینی ها) ۱ ق س
- تخم مرغ تخم مرغ ۴ عدد
- پیاز (قرمز/ نگینی شده) پیاز ۳/۴ پیمانه
- ساقه کرفس (خرد شده) ۱ پیمانه
- خیار شور (خرد شده) ۲/۳ پیمانه
- جعفری تازه (اختیاری) ۱ ق س
- مواد لازم برای سس :
- سس مایونز (کم چرب) ۲/۳ پیمانه
- خامه ترش (ساورکریم) ۲/۳ پیمانه
- سرکه سیب ۱ و نیم ق س
- سس خردل ۱ ق س
- فلفل سیاه (یا بیشتر بنا بر سلیقه) ۱/۲ ق چ
- پودر دانه کرفس ۱ /۲ ق چ
- شیر شیر ۳ ق س
طرز تهیه:
۱- ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۱ ق نمک که در مواد لازم ذکر شده است پخته بعداز اینکه کمی خنک شد پوست کنده و سلفون کشیده نیم ساعت در یخچال میکذاریم تا کاملا خنک شود به دلیل راحتتر برش خوردن سیب زمینی ها این کارو انجام می دهیم.
2 تخم مرغ ها را هم آبپز میکنیم. سپس بصورت نگینی خرد میکنیم.
3- در این فاصله که سیب زمینی ها در حال خنک شدن هستند سس را آماده میکنیم
4- همه مواد لازم برای تهیه سس( مایونز+سس خردل+ خامه ترش+ نمک+ پودرتخم کرفس+سرکه سیب+ شیر+فلفل) با هم مخلوط میکنیم
5- سیب زمینی های خنک شده را به صورت مکعبی در اندازهای 2 الی 3 سانتی خرد میکنیم
6- پیاز هم بصورت نگینی ریز خرد میکنیم
7- ساقه کرفس هم بصورتی که در تصویر میبینیم خرد میشه و خیار شور هم همینطور
۸- همه مواد که خرد شد باهم مخلوط میشه و سس را هم اضافه میکنیم. ودر انتها جعفری خرد شده نموده به آرامی کمی هم می زنیم.
۹- به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا سس کاملا جذب مواد شود و طعم ها باهم ترکیب شوند.
نکات:
۱- این سالاد بعنوان پیش غذا یا یک شام کامل مناسب می باشد
۲- جایگیزین خامه ترش (ساور کریم): ماست خامه ای می باشد
۳- خانم های باردارپودر تخم کرفس را از سس حتما حذف کنند.
پ
ارسال نظر