دسر شیک و مجلسی؛ تارت شکلات و پرتقال
این تارت بسیار خوشمزه را می توانید به جای پرتقال، با لیموترش تازه هم درست کنید. اما ترکیب شکلات و پرتقال با بیسکوئیت کرم دار عالی است و توصیه می کنیم حتما یک بار در خانه امتحان کنید.
مواد لازم
- ۲۰۰ گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی (Oreos)
- ۱ تخته شکلات شیری آب شده
- ۲ تخته شکلات نیمه شیرین آب شده
- ۳/۴ پیمانه خامه چرب
- پوست رنده شده پرتقال
- ۱ عدد پرتقال، حلقه ای
- ۱ پیمانه شکر
- نصف پیمانه آب
طرز تهیه
1. درون غذاساز، بیسکوئیت ها را ریخته و هم بزنید تا پودر شوند. سپس شکلات آب شده را بیفزایید.
۲. آن ها را درون قالب تارت ریخته و فشار دهید. سپس درون یخچال بگذارید.
3. شکلات ها را به روش بِن ماری ذوب کنید. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.
۴. در آخر، پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید.
5. آن ها را روی تارت ریخته و سطحشان را صاف کنید. دوباره درون یخچال بگذارید.
۶. درون قابلمه، پرتقال، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
7. حلقه های پرتقال را از سیروپ جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۸.روی تارت را با حلقه های پخته شده پرتقال تزئین و سرو کنید.
نظر کاربران
فكر ميكنم در جمله اول يك اشتباه هست. بيكسويت خورد شده بايد با كره آب شده مخلوط شود. نه شكلات آب شده كه بعدا أضافه ميشود