املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوقالعاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
مجله اینترنتی گراف مدیا - سالومه عابدیان: املت پنیر یک املت خوشمزه ولی فوقالعاده سنگین است که شاید از کله پاچه هم سنگین تر باشد. پس پیشنهاد میشود که با نان میل نشود.
مواد لازم:
تخممرغ ۴ عدد
خامه ۱ ق غ
پنیر گودا ۷۰ گرم
کره ۲۰ گرم
نمک و فلفل
۱. ابتدا تخممرغها رو با خامه و نمک و فلفل همزده، سپس نیمی از پنیر رو داخلش ریخته و هم میزنیم
۲. بعد نیمی از کره رو داخل تابه آب کرده و یک ملاقه از مواد رو زمانیکه کره داغ شد، داخل تابه ریخته و میچرخانیم؛ تا مواد یکسان همه جا پخش شود.
3. زمانیکه کره آب میشه خیلی حواستون باشه که نسوزه حتماً شعله کم باشه و میتونید کمی روغن زیتون هم قاطیش کنید که جلوی سوختن کره رو میگیره. کمی که تخممرغ بسته شد و خودش رو گرفت، مابقی پنیر رو در وسط املت یا روی یه نیمه از املت ریخته و دو لبه املت رو روی هم میاریم.
3. یک طرف املت رو سرخ کرده، سپس طرف دیگر رو و مابقی مواد رو به همین روال درست میکنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر