۵۷۱۰۶
۱ نظر
۵۰۹۷
۱ نظر
۵۰۹۷
پ

طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی!

موکا اختراع آمریکایی بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی است. موکا مانند لاته بیشتر بر مبنای شیر جوش آمده درست می شود.

طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی!
برترین ها: موکا اختراع آمریکایی بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی است. موکا مانند لاته بیشتر بر مبنای شیر جوش آمده درست می شود.

نسبت درست و مناسب برای درست کردن موکای سنتی یک بخش اسپرسو و دو بخش شیر جوش آمده است. استفاده از کف شیر در موکا هم کاملاً اختیاری است.

طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی!

مواد لازم برای درست کردن موکا:

· ۶ فنجان قهوه دم کشیده قوی و داغ

· ۴ بسته کاکائو میکس آماده خامه ای

· ربع فنجان شکر

· ۲ فنجان نصف شیر نصف خامه

· خامه زده شده شیرین (به دلخواه)

· شکلات رنده شده (به دلخواه)

موکا برخلاف اکثر نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو، در واقع نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد. این یعنی شما می توانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید.

شیر سرد را دو دقیقه در مایکرویو بگذارید تا حرارت بالا ببیند. سپس هم بزنید و بعد حرارت دهید. هر ۳۰ ثانیه یکبار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به ۱۶۰ درجه برسد. روی اجاق گاز هم از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد.

طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی!

برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده می شود. ولی در کافی شاپ ها اغلب به خاطر راحتی کار، از شربت شکلات با کیفیت استفاده می شود. شما می توانید از هر چیزی از شیرشکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید استفاده کنید. حتی از شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی هم استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً در موکا حل شوند.

استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنی تر و غلیظ تری تولید می کند که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزه تر می شود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان می آید می توانید آن را در موکا هم بریزید.

طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی!

حتی می توانید خلاقیت بیشتری به خرج دهید و مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه ای بدهید.

برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. نصف شیر نصف خامه را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسين طهراني

    براي افطار بهتره يا سحر؟؟؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج