کیک آلبالو، دسر خوشمزه تابستانی
در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالوی خوشمزه را آموزش میدهیم.
روزنامه ایران - بشرا چالی: در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالوی خوشمزه را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- آلبالو بدون هسته یک لیوان
- آرد دو ونیم لیوان
- شکر یک ونیم لیوان
- تخم مرغ سه عدد
- ماست نصف لیوان
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. اول از هر کاری فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.بعد تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت پنج دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.بعد ماست و روغن مایع را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. آرد (یک قاشق غذاخوری از آرد را برای غلتاندن آلبالو کنار بگذارید) و بیکینگ پودر را که سه دفعه الک کرده بودیم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.حالا ته قالب را کاغذ روغنی میگذاریم و با روغن مایع ته قالب و اطرافش را چرب میکنیم و تمام قالب را آرد پاشی میکنیم.
2. نصف مواد کیک را در قالب میریزیم و نصف آلبالو را با مقدار کمی آرد آغشته میکنیم. حتماً این کار را انجام دهید چون باعث میشود آلبالو به ته کیک نرفته و وسط کیک باقی بماند. بعد آلبالوها را روی مواد کیک میچینیم و باقی مانده مواد کیک را در قالب میریزیم.
۳. کیک را در فر که از قبل روشن کرده بودیم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرارمی دهیم. یک ربع قبل از اینکه کیک را از فر دربیاوریم باقی مانده آلبالو را روی کیک میچینیم و یک قاشق غذاخوری شکر روی آلبالوها میپاشیم و دوباره کیک را در فر قرار میدهیم.در این مرحله گریل فر را به مدت یک ربع روشن میکنیم تا روی کیک طلایی شده و شکر کمی ذوب شود.البته باید مواظب باشید روی کیک نسوزد و فقط رنگش کمی تیره شود.
پ
نظر کاربران
میشه از مربای آلبالو هم استفاده کرد؟