۵۶۶۰۴۹
۲ نظر
۵۰۶۸
۲ نظر
۵۰۶۸
پ

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

شاید ابتدا فکر کنید درست کردن کیک مغزدار شکلاتی کار سختیه اما خیلی راحت می تونید این کیک ها رو چه با هم زن و چه بدون هم زن درست کنید. هر دوش خوشمزه و بی نظیر میشه.

وب سایت بدونیم: شاید ابتدا فکر کنید درست کردن کیک مغزدار شکلاتی کار سختیه اما خیلی راحت می تونید این کیک ها رو چه با هم زن و چه بدون هم زن درست کنید. هر دوش خوشمزه و بی نظیر میشه.

مواد لازم:

  • ۱۱۰ گرم شکلات تلخ یا شیرین
  • ۲ عدد تخم مرغ + ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • نصف فنجان کره
  • ۱/۳ فنجان شکر
  • ½ قاشق چای خوری وانیل
  • ¼ فنجان آرد
دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

طرز تهیه:

۱- کره را تکه تکه کرده و شکلات ها را خرد کنید.
دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی
دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۲- سپس کره ها و شکلات ها را داخل ظرفی ریخته و روی ظرف آبی که در حال جوشیدن است قرار دهید تا کاملا ذوب شود.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۳- زمانی که کره و شکلات ها کاملا ذوب شدند وانیل را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

روش بدون هم زن

۴- اگر هم زن ندارید یا نمی خواهید از ظرف دیگری استفاده کنید این روش را ادامه دهید: تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با زرده تخم مرغ به مخلوط کره و شکلات آب شده اضافه کنید. برای هم زدن تخم مرغ ها از هم زن دستی یا قاشق استفاده کنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی
دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

5- شکر را اضافه کرده و دوباره با هم زن دستی یا قاشق خوب هم بزنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۶- اما اگر هم زن دارید این روش را انجام دهید: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خوب هم بزنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. (حدود ۵ دقیقه)

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۷- سپس مخلوط کره و شکلات ذوب شده را در حالی که هم زن روشن هست آرام آرام به مواد اضافه کنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۸- مرحله آخر که در هر دو روش یکسان است: در این مرحله آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۹- فر را روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سپس ظروف رمکین که همون قالب های سرامیکی هستن رو آماده کنید. ابتدا داخلشون رو با کره چرب کنید و کمی آرد بزنید. سپس آن را تکان دهید تا لبه های فنجان هم کاملا آردی شود. به مدت نیم ساعت بگذارید قالب ها در دمای اتاق بماند.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۱۰- کیک ها را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت می پزیم. مراقب باشید که کیک ها بیشتر از این داخل فر نمونن چون دیگه لاوا کیک نمیشه بلکه تبدیل به کیک شکلاتی مرطوب میشه.

دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی

۱۱- بعد از این که کیک ها رو از فر درآوردیم و سرد شدند با دقت از قالب خارج میکنیم.
دستور تهیه لاوا کیک شکلاتی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ترنم

    وااااوووو

  • غزال

    همین مراحل و طی کردم ولی مایه کیکم خیلی سفت شد این چی بود دیگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج