آموزش تصویریِ پیتزا لقمهای با گوشت و کلم بروکلی
این پیتزاهای لقمه ای کوچک و جذاب را به عنوان یک میان وعده ی محبوب کودکان یا یک فینگر فود آسان برای میهمانی بعدی تان درست کنید. ما معمولاً این پیتزا های لقمه ای را کنار یک کاسه سس پیتزا سرو می کنیم تا اگر کسی خواست لقمه ی خود را در آن بزند.
- پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی)
- گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
- کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
- سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)
- خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد (زده شده)
۵- نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.
۶- روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.
۷- ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.
ارسال نظر