طرز تهیه پای باقالی
پای باقالی یک غذای فوق العاده خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب آورده ایم.
- آرد: ۲ پیمانه
- کره: ۱۱۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
- آب: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم لایه رویی:
- باقالی (پخته): 500 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- خامه: یک الی یک دوم پیمانه
- دانه خردل (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 2 قاشق چای خوری
- شبت (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
- پنیر چدار (رنده شده): 1 پیمانه
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک سوم پیمانه
- پیازچه (خرد شده): 5 الی 6 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

1. برای تهیه لایه زیرین تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در سلفون پیچیده و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
3. در این فاصله برای تهیه لایه رویی، باقالی پخته را در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. تخم مرغ، خامه، دانه خردل پودر شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
ارسال نظر