نان شیرمال با شکر قهوه ای و کشمش
نان شیرمال جزو علاقه مندی های خیلی از افراد به شمار می رود. نان شیرمال ها انواع مختلفی دارند، از ساده بگیر، تا انواع نان هایی با مغزهای مختلف. در این مطلب طرز تهیه نان شیرمال با لایه میانی شکر قهوه ای، کشمش و گردو را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر قند: ۷۵ گرم
- شیر ولرم: ۲۱۵ میلی لیتر
- کره (ذوب شده): ۷۵ گرم
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری کمی سر پر
- مایه خمیر (خشک فوری): ۱۰ گرم
- آرد نان فانتزی: ۴۵۰ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری سر خالی
مواد لازم میانی:
- شکر قهوه ای: 100 گرم
- کشمش پلویی: 50 گرم
- گردو (خیلی ریز خرد شده): 30 گرم
- روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم رومال:
- تخم مرغ: ۱ عدد
- رنگ زرد زعفرانی: یکی دو قطره
۱. مایه خمیر و یک قاشق چای خوری از پودر قند دستور را با هم ترکیب کنید به آنها شیر ولرم بیفزایید کمی هم زده ظرف را با سرپوش به مدت تقریبی ۸ الی ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل آید. در ظرف دیگری تخم مرغ را کمی با همزن دستی مفتولی بزنید.
۴. ظرفی بزرگ را با روغن مایع چرب نمایید. خمیر را چانه کرده کف ظرف قرار دهید. روی خمیر را نیز چرب نمایید سپس سلفون بکشید و در محیطی نسبتا گرم قرار دهید به مدت تقریبی ۲ ساعت در حدی که حجم خمیر دو برابر شود و اگر انگشت تان را در خمیر فرو بردید، سوراخ حاصل از فرو بردن انگشت در خمیر پر نشود.
۷. روی خمیرهای آماده را رومال نمایید. وسط هر کدام کنجد بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید در حدی که روی نان ها کاملا طلایی شود.
طرز تهیه مواد میانی:
شکر قهوه ای، کشمش و گردو را با هم مخلوط کرده، روغن را به این ترکیب بیفزایید و خوب هم بزنید.
طرز تهیه رومال:
تخم مرغ و رنگ زرد زعفرانی را با هم ترکیب کنید.
نکته:
۱. برای تهیه نان، ابتدا تمام مواد را به دمای محیط برسانید.
2. برای عمل آوری مایه خمیر از مایه خمیر خشک فوری استفاده کنید که در لوازم قنادی ها موجود می باشد.
۳. با توجه به بزرگی و کوچکی تخم مرغ ها میزان آرد مصرفی تقریبی است و ممکن است کمی کمتر یا بیشتر از آرد دستور مصرف شود.
ارسال نظر