۵۶۳۶۴۰
۵۰۹۴
۵۰۹۴
پ

نان شیرمال با شکر قهوه ای و کشمش

نان شیرمال جزو علاقه مندی های خیلی از افراد به شمار می رود. نان شیرمال ها انواع مختلفی دارند، از ساده بگیر، تا انواع نان هایی با مغزهای مختلف. در این مطلب طرز تهیه نان شیرمال با لایه میانی شکر قهوه ای، کشمش و گردو را به شما آموزش داده ایم.

ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: نان شیرمال جزو علاقه مندی های خیلی از افراد به شمار می رود. نان شیرمال ها انواع مختلفی دارند، از ساده بگیر، تا انواع نان هایی با مغزهای مختلف. در این مطلب طرز تهیه نان شیرمال با لایه میانی شکر قهوه ای، کشمش و گردو را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر قند: ۷۵ گرم
  • شیر ولرم: ۲۱۵ میلی لیتر
  • کره (ذوب شده): ۷۵ گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری کمی سر پر
  • مایه خمیر (خشک فوری): ۱۰ گرم
  • آرد نان فانتزی: ۴۵۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری سر خالی

مواد لازم میانی:

  • شکر قهوه ای: 100 گرم
  • کشمش پلویی: 50 گرم
  • گردو (خیلی ریز خرد شده): 30 گرم
  • روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم رومال:

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • رنگ زرد زعفرانی: یکی دو قطره

نان شیرمال با شکر قهوه ای و کشمش
طرز تهیه:

۱. مایه خمیر و یک قاشق چای خوری از پودر قند دستور را با هم ترکیب کنید به آنها شیر ولرم بیفزایید کمی هم زده ظرف را با سرپوش به مدت تقریبی ۸ الی ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل آید. در ظرف دیگری تخم مرغ را کمی با همزن دستی مفتولی بزنید.
۲. کره ذوب شده خنک و مابقی پودر قند را به آن بیفزایید، وانیل را نیز اضافه کنید و هم بزنید. آرد و نمک را کاملا با هم مخلوط کنید. حدود چهار قاشق سوپ خوری از ترکیب آردی به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید.
۳. سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و بعد مابقی آرد را کم کم بیفزایید تا جایی که چسبندگی خمیر گرفته شود و خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. در صورت نیاز با احتیاط و کم کم آرد مازاد اضافه کنید و سعی کنید خمیر را سنگین نکنید.

۴. ظرفی بزرگ را با روغن مایع چرب نمایید. خمیر را چانه کرده کف ظرف قرار دهید. روی خمیر را نیز چرب نمایید سپس سلفون بکشید و در محیطی نسبتا گرم قرار دهید به مدت تقریبی ۲ ساعت در حدی که حجم خمیر دو برابر شود و اگر انگشت تان را در خمیر فرو بردید، سوراخ حاصل از فرو بردن انگشت در خمیر پر نشود.
۵. پس از آن که خمیر ور آمد دست تان را مشت کنید و پف خمیر را بگیرید. خمیر را حدود ۳۰ ثانیه ورز دهید، سپس به چانه های ۸۰ گرمی تقسیم کنید. هر چانه را در دست کمی باز کنید.
۶. یک قاشق سوپ خوری از مواد میانی در هر چانه قرار دهید و چانه را از زیر ببندید. سپس بر روی سینی فر کاغذ انداخته قرار دهید. با کف دست هر چانه را کمی فشار دهید تا باز شود و به شکل دایره در آید. بعد با چاقوی تیز هشت برش به صورت شعاعی روی خمیر بدهید به گونه ای که شعاع ها همدیگر را قطع نکنند. روی خمیرهای آماده را با پارچه بپوشانید و مجدد حدود ۲۰ دقیقه زمان دهید تا حجم شان افزایش یابد.

۷. روی خمیرهای آماده را رومال نمایید. وسط هر کدام کنجد بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید در حدی که روی نان ها کاملا طلایی شود.

طرز تهیه مواد میانی:

شکر قهوه ای، کشمش و گردو را با هم مخلوط کرده، روغن را به این ترکیب بیفزایید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه رومال:

تخم مرغ و رنگ زرد زعفرانی را با هم ترکیب کنید.

نکته:

۱. برای تهیه نان، ابتدا تمام مواد را به دمای محیط برسانید.

2. برای عمل آوری مایه خمیر از مایه خمیر خشک فوری استفاده کنید که در لوازم قنادی ها موجود می باشد.

۳. با توجه به بزرگی و کوچکی تخم مرغ ها میزان آرد مصرفی تقریبی است و ممکن است کمی کمتر یا بیشتر از آرد دستور مصرف شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج