پای گلابی؛ طعمی متفاوت و عالی
یکی از خوشمزه هایی که با گلابی میتوان درست کرد شیرینی پای می باشد. شیرینی پای با گلابی، طعمی متفاوت و عالی می دهد.
مواد لازم:
- کره سرد یخچالی (ریز خرد شده): ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر قند: ۷۵ گرم
- پودر گردو: ۵۰ گرم
- آرد: ۲۲۵ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم میانی:
- گلابی (حدودا): 700 گرم
- عسل: 3 قاشق سوپ خوری
- آب لیموی تازه: یک دوم قاشق چای خوری
- آب: دو سوم پیمانه
1. گلابی ها را پوست گرفته، هر گلابی را به صورت عمودی به دو قسمت تقسیم کنید دانه ها را خارج کنید.
طرز تهیه پای:
1. آرد و پودر قند الک شده را به همراه پودر گردو و وانیل در دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن نمایید تا با هم ترکیب شوند. کره سرد یخچالی را اضافه نمایید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند.
3. خمیر را از غذاساز خارج کرده در یک پلاستیک فریزر قرار داده کمی با کف دست پهن کنید و حدود 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید. خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج نموده و نیمی از آن را با وردنه باز کنید.
نکته:
1. پس از آماده شدن گلابی ها، آنها را به ظرف دیگری انتقال دهید تا خنک شوند. سس کاراملی را نیز بر روی گلابی ها بریزید و گلابی ها را به این سس آغشته نمایید.
۲. برای تهیه خمیر حتما از کره سرد یخچالی استفاده نمایید زیرا در غیر این صورت مواد حالت خرده نان پیدا نمی کنند و این موضوع روی کیفیت پای بسیار تاثیرگذار است.
3. در صورت عدم دسترسی به دستگاه غذاساز می توانید با نوک انگشتان خمیر پای را آماده نمایید اما باید مراقب باشید خمیر گرم نشود.
۴. مدت زمان پخت در دستور تقریبی است. هنگامی که پای کمی طلایی شد آماده است.
ارسال نظر