۵۶۲۸۱۷
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

اسپیرال سبزیجات؛ پیش غذایی که دلتان نمی‌آید آن را بخورید

دلتان می خواهد یک پیش غذا یا میان وعده سالم و زیبا داشته باشید که از نگاه کردن به آن لذت ببرید و دلتان نیاید آن را بخورید؟ در این مطلب طرز تهیه اسپیرال سبزیجات را به شما آموزش داده ایم که همه را به هیجان می اندازد.

مجله سرآشپز: دلتان می خواهد یک پیش غذا یا میان وعده سالم و زیبا داشته باشید که از نگاه کردن به آن لذت ببرید و دلتان نیاید آن را بخورید؟ در این مطلب طرز تهیه اسپیرال سبزیجات را به شما آموزش داده ایم که همه را به هیجان می اندازد.

مواد مورد نیاز:

  • کدو سبز: ۲ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • پنیر خامه ای گیاهی: یک دوم پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره گیاهی: ۲۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • نان تست: ۱۲ عدد

اسپیرال سبزیجات؛ پیش غذایی که دلتان نمی‌آید آن را بخورید
روش پخت:

۱. نان را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله گوشت کوب روی آن بکوبید تا تخت و ضخیم شود. سپس با کاتر گرد به قطر ۷ سانتی متر روی آن برش بزنید. (تمام نان ها را به همین ترتیب آماده کنید.)

2. روی هر دایره از نان تست به وسیله کاردکی به صورت نازک، پنیر خامه ای بمالید.

۳. قالب های مافین را با مقداری کره گیاهی چرب کرده و نان آغشته به پنیر خامه ای را از سمتی که پنیری نباشد، داخل غالب قرار داده و با دست داخل قالب حالت دهید.

4. هویج پوست کنده و کدوی با پوست را به صورت نوارهای نازک برش بزنید.

۵. یک نوار هویچ را روی سطح صافی قرار داده و یک نوار کدو را در انتهای نوار هویج و روی تقریبا ۲ سانتی متر از برش خمیر قرار دهید و از سمت هویج شروع به رول کنید. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

6. داخل هر نان یک رول سبزیجات داخل قالب مافین قرار داده و روی آن را به وسیله قاشقی مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید.

۷. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج