برانی فندق و پنیر را امتحان کنید
برانی فندق و پنیر یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
- آرد: ۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: ۱۵۰ گرم
- کره: ۴۵ گرم
- شکلات تلخ: ۱۸۰ گرم
- اسانس فندق: ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم رویه پنیری فندقی:
- پنیر خامه ای: 190 گرم
- آرد: 2 قاشق سوپ خوری
- شکر: 50 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- کره: 60 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- فندق (خرد شده): 300 گرم
- شکلات تلخ و شیری (برای تزیین): به مقدار لازم

1. ابتدا قالب مستطیل لبه دار چرب کرده با کاغذ بپوشانید و تمام سطح کاغذ چرب کنید، فر را روی دمای 190 درجه تنظیم کنید.
4. فندق را روی تمام کار پاشیده و قالب را چند مرتبه روی کانتر، آرام بکوبید تا حباب و هوای اضافی خارج شود. در انتها داخل فر از پیش گرم شده به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزید.
5. بعد از پخت کامل و خنک شدن، برش های 5×5 بزنید و تمام سطح ایرانی را با شکلات تلخ و شیری تزیین کنید.
طرز تهیه مواد پنیری:
1. کره و پنیر و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست و کرمی شود.
2. تخم مرغ ها و وانیل را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم. آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط حاصله را با لیسک به خورد هم می دهیم. مخلوط پنیری آماده است.
ارسال نظر