Peach Verrine
ورین هلو؛ دسر لایهایِ تمام عیار
لغت «Verrine»، ریشه ای فرانسوی دارد و معنای آن شیشه است. در آشپزی، شیشه ای کوچک است که به صورت لایهای از مواد شیرین پر شده است. هر لایه، لایه دیگر را کامل می کند. حالا که معنی آن را متوجه شدید، بیایید باهم ورین هلو را درست کنیم.
- مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- میزان سرو: ۶ لیوان
مواد لازم کمپوت هلو:
- هلو (خرد شده): 250 گرم
- شکر: 25 گرم
- پوره هلو: 100 گرم
- ورق ژلاتین: 2 ورق
مواد لازم کرم شکلات سفید:
- شیر: ۲۵۰ گرم
- خامه: ۲۵۰ گرم
- ورق ژلاتین: ۲ ورق
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: ۵۰ گرم
- شکلات سفید: ۳۰۰ گرم
۱. برای آماده کرده کمپوت هلو ژلاتینی، ورق ژلاتین را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی آب سرد روی آن ریخته تا ورق ها خیس خورده و نرم شود.
۲. هلو خرد شده، پوره هلو و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شده و مواد گرم شود. سپس از شعله برداشته و بلافاصله ورق ژلاتین نرم را افزوده و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس یک سوم لیوان ها را با این مواد پر کنید.
برای آماده کردن لایه کرمی:
۱. ورق ژلاتین را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی آب سرد روی آن ریخته تا ورق ها خیس خورده و نرم شود.
۲. شیر و خامه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا فقط کمی گرم شود و خامه و شیر کاملا با هم مخلوط شود. زرده های تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.
نکته:
۱. Verrine به معنی لیوان با کف ضخیم می باشد که داخل آن دسر یا پیش غذا ریخته می شود.
2. برای آماده کردن پوره هلو، هلو را پوست کنده و هسته آن را جدا کرده سپس با گوشت کوب برقی میوه را له کنید.
۳. این دسر را با زردآلود و انبه نیز می توانید آماده کنید.
ارسال نظر