مک اند چیز با گل کلم
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قابلمه ۸ لیتری را با آبنمک پر کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. گلکلم و هویج را داخل آبجوش ریخته و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا ترد شود.
مجله سیب سبز:
مواد لازم
برای 6 نفر
- گلکلم: یک عدد متوسط (حدود۷۰۰ گرم)، برگها به اندازه ۲ سانتیمتر خرد شده باشند.
- هویج: ۳۰۰ گرم، خلال شده
- آب سبزیجات: یک پیمانه، بدون نمک
- پنیر کمچرب: یکچهارم پیمانه
- خردل دیژون: یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک نوک قاشق
- پنیر گرویر سوئدی: سهچهارم پیمانه، خرد شده
- نمک و فلفل: مقداری
- ماکارونی فرمی elbow (لولهای کوتاه و خمیده): ۴۰۰ گرم
- کلم بروکلی: ۲۵۰ گرم، فقط گلهای کوچک کلم
- گوجهفرنگی: ۲ عدد متوسط، دانه گرفته و
- خرد شده
- پنیر پارمسان: یکچهارم پیمانه، رنده شده
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قابلمه ۸ لیتری را با آبنمک پر کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. گلکلم و هویج را داخل آبجوش ریخته و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا ترد شود. در همین مدت، آب سبزیجات، پنیر کمچرب، خردل، فلفل قرمز، نصف پیمانه پنیر سوئیسی، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه را در مخلوطکن ریخته و حسابی با هم ترکیب کنید. حالا سبزیجات را هم داخل مخلوطکن ریخته و باز هم ترکیبشان کنید تا کاملا یکدست و نرم شود.
حالا ماکارونیها را داخل قابلمه آبجوش ریخته و نصف مدت زمانی که روی بستهاش نوشته، آنها را آبپز کنید. یک دقیقه آخر طبخ ماکارونیها بروکلیها را داخل قابلمه بریزید و بعد از یک دقیقه، ماکارونی و بروکلی را آبکش کنید و داخل قابلمه برگردانید.
سس گلکلم و نیمی از گوجهفرنگیها را با مواد داخل قابلمه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. حالا محتویات قابلمه را به یک ظرف گود مخصوص فر با حجم ۲۵ لیتر بریزید و رویش را با باقیمانده پنیر و گوجهفرنگی بپوشانید. ظرف را برای ۳۵دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن قهوهای طلایی شود.
ارسال نظر