«هلی کتنی» یا «دشکنه»ی شمالی
ترکیب گوجه سبز کوبیده با گیاهان معطر یه میان وعده شمالیه که طعم فوق العاده گوجه سبز رو چند برابر می کنه. اسم های دیگه این خوراکی شمالی دشکنه و یا خولی دشکن هست و اون را با دَلار یا ترکیب پونه وحشی و نعناع تهیه می کنن. می تونید اون رو با گلپر هم امتحان کنید.
- گوجه سبز ۵۰۰ گرم
- نعناع ۲۵۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- گوجه سبزها رو پاک کنید و بشویید.
۲- اگر سبزی پونه وحشی (اوجی) دارید، به نسبت ۲ به ۱ اون رو با نعناع ترکیب کنید. سبزی ها رو پاک کنید و تمیز بشویید.
۳- اگر این سبزی ها رو دم دست ندارید، می توانید از نعناع خشک هم استفاده کنید.
۴- سیر رو پوست گرفته و ریز خرد کنید. اگه سیر دوست ندارید، می تونید از اون استفاده نکنید.
نکات:
- گوجه سبزها رو در کاسه ای بزرگ بریزید و با گوشت کوب بکوبید. گوجه ها رو در حدی بکوبید که ترک بخورن ولی له نشن.
- سبزی رو به همراه سیر و نمک بکوبید و با گوجه سبزها ترکیب کنید.
- می تونید این خوراکی رو تازه میل کنید و یا در یخچال بذارید تا خنک و مزه دار بشه.
نظر کاربران
می تونید به جای گوجه خیار را خورد کنید و بریزید
ببخشید اشتباه شد یعنی با خیار و گوجه سبز خوشمزه تر میشه
بدون نام لطفا اگر نميدوني نظر نده ما گيلاني ها اين خولي فشكن را فقط و فقط با خولي (گوجه سبز تازه) خالي و دلار (كه توش حتما خالي واش هم داره) سرو ميكنيم !!!
سلام من گیلانی هستم اصلا ما توش سیر نمیریزیم
بدون نام عزیز اونی که داخلش خیار میریزن یه چیز دیگست ولی اون هم خوشمزست اما این خولی دشکن یه چیز جداگانه س
پیشنهاد آقا علیرضا بود خودش درست کرد واقعا خوشمزه بود