«هویج پلو با بِه» را امتحان کردهاید؟
هویچ پلو در دسته غذاهای شیرین جای می گیرد و کسانی که تمایل به شیرینی جات دارند، به این غذا علاقه زیادی نشان می دهند. در این مطلب کمی شکل این غذا را تغییر داده ایم و هویچ پلو را با بِه درست کرده ایم.
- برنج باسماتی ۲ پیمانه
- عدس یک دوم پیمانه
- ماش بو داده یک دوم پیمانه
- روغن به میزان لازم
- هویج رنده کرده یک پیمانه
- به رنده کرده یک پیمانه
- پیازداغ یک دوم پیمانه
- گردو خرد کرده یک دوم پیمانه
- کنجد بو داده یک دوم پیمانه
- هل یک دوم قاشق چایخوری
- دارچین یک دوم قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- کره ۱۵۰ گرم
- زعفران به میزان لازم
- فیله مرغ خرد کرده ۵۰۰ گرم
2- سپس پیازداغ،گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
3- اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
4- برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 45 دقیقه دم کنید. در این فاصله فیلههای مرغ را که با نمک و زعفران مزهدار کردهاید در روغن تفت دهید.
5- سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیلههای مرغ بیارائید.
نظر کاربران
این نوع پلو کشمش هم دارد که در عکس هم مشخص است و هم چنین کمی زیره --- این دو تا این پلو را عالی می کنند . یادتان نرود
چه مسخره
عالللللی وبدون نقص