سالاد اسفناج و توت فرنگی
در سالاد اسفناج و توتفرنگي از موادي استفاده شده كه همگي در كمك به تقويت حافظه، بالا بردن قدرت تصميمگيري و بالا بردن واكنشهاي عصبي و ذهني موثر هستند.
مجله زندگی ایده آل: خيليها معتقدند بيشتر توتفرنگيهايي كه در بازار است گلخانهاي است و مزه ندارد. اين تصور تا حد زيادي درست است. توتفرنگيهاي پرورشي، اندازه بزرگي دارند و خيلي هم خوشرنگ و معطر هستند، اما شيرين نيستند و براي سرو بهعنوان ميوه شايد بهتر باشد از كمي شكر، عسل يا سس شكلات استفاده كرد و راهحل بهتر و طبيعيتر اين است كه از توتفرنگي استفادهاي غيرمعمول كرد و در سالاد از آن استفاده كرد. اين پيشنهاد با آنكه كمي عجيب به نظر ميرسد، اما توتفرنگي در سالاد يك اتفاق خوشمزه و بينظير است، بهخصوص براي كساني كه گوجهفرنگي دوست ندارند و به همين دليل آنتياكسيدان ميوههاي قرمز به بدنشان نميرسد. در سالاد اسفناج و توتفرنگي از موادي استفاده شده كه همگي در كمك به تقويت حافظه، بالا بردن قدرت تصميمگيري و بالا بردن واكنشهاي عصبي و ذهني موثر هستند.
مواد لازم براي ۴ نفر:
- اسفناج تازه: ۲۵۰ گرم
- توتفرنگي: ۱۵۰ گرم، خرد شده
- خيار متوسط: ۲عدد، نگينيشده
- پنير فتا: ۲۰۰ گرم، خرد شده
سالاد اسفناج و توتفرنگي را چگونه درست كنيد؟
ساقههاي اسفناج را جدا كرده و برگها را به قطعات درشت خرد كنيد. سس و همه مواد را مخلوط كرده و حداقل 30دقيقه صبر كنيد تا طعمها به خورد هم بروند.
نكته: تا آنجا كه ممكن است از برگهاي جوان و شاداب اسفناج استفاده كنيد.
احتياط: توتفرنگي از ميوههاي آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابي بشوييد.
پيشنهاد: اگر آووكادو در دسترس داريد، به جاي خيار استفاده كنيد.
سس كنجد:
اصطلاح نان سنگك خشخاشي از 50سال پيش تا امروز كه روي نانها كنجد ميپاشند، همچنان سرزبانها و در يادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسياري از كشورهاي دنيا مانند تركيه و آلمان توليد و در انواع نان و شيريني مصرف ميشود. سسي كه روش تهيه آن در ادامه ميآيد، يكي از مطبوعترين و خوشمزهترين سسهاست و در دستور اصلي آن از دانه خشخاش استفاده شده است، اما به دليل دردسترس نبودن، كنجد جاي آن را گرفته است.
موادلازم براي سس كنجد:
- روغن زيتون: يكدوم پيمانه
- سركه سفيد: يكچهارم پيمانه
- شكر:4 قاشق غذاخوري
- پاپريكا: يك قاشق چايخوري
- گردو: 25گرم، چرخكرده
- كنجد: 3 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
سس كنجد را چگونه درست كنيد؟
شكر را در سركه حل و با بقيه مواد مخلوط كنيد. همچنين يادتان باشد نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
نظر کاربران
دوست عزیز شما میتونید با روغن زیتون مولیناری سرو کنید
من درستش کردم خیلی خوش مزه است پیشنهاد میکنم حتما 1بار رو درست کنین