۳ نوع کیک و دسر شکلاتی
اگر عاشق شکلات هستید، در این مطلب طرز تهیه سه نوع کیک و دسر شکلاتی را به شما آموزش داده ایم.
مدِرا کیک شکلاتی Chocolate Madeira Cake
- مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه
- مدت زمان پخت: 60 دقیقه
- میزان سرو: 6 نفر
- آرد: ۳۰۰ گرم
- شکر: ۲۵۰ گرم
- مارگارین: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۴ عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش: یک قاشق چایخوری
مواد لازم کرم شکلاتی:
- خامه صبحانه: 125 گرم
- شکلات تلخ: 250 گرم
مواد لازم گاناش:
- خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
- شکلات: ۱۰۰ گرم
۱. مارگارین نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، حدود ۲ دقیقه هم بزنید.
۳. قالب گرد ۲۰ سانتیمتری با ارتفاع حدود ۸ سانتیمتر را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مواد آماده را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود یک ساعت قرار دهید.
طرز تهیه کرم شکلاتی:
۱. خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده و ظرف را از روی شعله برداشته و مرتب هم بزنید تا شکلات ها ذوب شود و کرم یک دستی به دست آید.
طرز تهیه گاناش:
خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شکلات شیری خرد شده را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
نکته:
۱. کیک مدرا در مقایسه با کیک اسفنجی بافت فشرده تری دارد و نوع ساده آن با طعم لیمویی، پرتغالی و شکلاتی پخته می شود.
2. این کیک برای روکش کردن با خمیر فوندانت مناسب می باشد.
۳. انتخاب نوع قالب اختیاری بوده و می توانید از قالب مربع ۲۳ سانتی متری نیز استفاده کنید.
- مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- میزان سرو: 3 تا 4 نفر
مواد لازم دسر قهوه:
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپ خوری
- کره: ۲۵ گرم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- شکر: ۷۰ گرم
- شیر: ۳۰۰ میلی لیتر
- پودر قهوه یا نسکافه: ۱ قاشق سوپ خوری
- بادام (تست شده): یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم دسر شکلاتی:
- نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
- کره: 25 گرم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 70 گرم
- شیر: 300 میلی لیتر
- پودر کاکائو: 1 قاشق سوپ خوری
مواد لازم بادام کاراملی:
- شکر: ۱۰۰ گرم
- میزان سرو: ۳ تا ۴ نفر
۱. برای آماده کردن مواد شکلاتی نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و شیر سرد را مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
۴. برای آماده کردن دسر قهوه نیز ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر سرد را داخل ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مرتب با قاشق هم بزنید تا مواد غلیظ شده و به جوش آید.
طرز تهیه بادام کاراملی:
۱. شکر را داخل ظرف مناسبی که کف آن ضخیم بوده و تقریبا بزرگ باشد و شکر کف ظرف را پوشش دهد، بریزید.
نکته:
برای آماده کردن بادام تست داخل دسر قهوه، خلال بادام را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا رنگ بادام کمی طلایی شود.
فرانژپین موز و شکلات
گلارا افشار
- مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
- میزان سرو: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
مواد لازم:
- کره حیوانی: 100 گرم
- ماست شل: یک سوم پیمانه یا 87 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- موز متوسط (رنده شده): 1 عدد
- بادام (آسیاب شده): یک چهارم پیمانه
- پودر قند: یک چهارم پیمانه
- آرد سفید: 110 گرم
- پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه یا 32 گرم
- بکینگ پودر: دو سوم قاشق چای خوری
- دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
- شکلات: مقداری برای تزئین
- پودر پسته: مقداری برای تزیین
1. ابتدا کره به دمای محیط رسیده را به پودر قند، تخم مرغ، موز رنده شده و ماست با همزن برقی مخلوط می کنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند و مخلوط شوند.
3. سپس خمیر را با وردنه پهن کرده به قطر نیم سانت و بعد کاتر زده و در سینی فر بچینید، بهتر است که داخل سینی کاغذ روغنی باشد سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهید.
نظر کاربران
نمیشه کره ای که میریزیم حیوانی نباشه؟
مرسی