يك پيش غذاي زيبا
سالاد زيتون
تمامي مواد سالاد را به جز فلفل دلمهاي با يكديگر مخلوط كرده، آنها را آغشته به سس ميكنيم.
- زيتون سياه: يك ليوان
- زيتون سبز: يك ليوان
- ذرت پخته شده: ۲ ليوان
- خيارشور خيلي ريز: يك ليوان
- سس ايتاليايي (مخلوطي از سركه بالزاميك يا سركه سيب، روغن زيتون و سبزيهاي معطر): به ميزان لازم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- فلفل دلمهاي درسته: ۶ عدد
روش تهیه :
تمامي مواد سالاد را به جز فلفل دلمهاي با يكديگر مخلوط كرده، آنها را آغشته به سس ميكنيم. سپس سر فلفل دلمهايها را به شكل در بريده، سالاد را بين فلفلدلمهايها تقسيم كرده و داخل آنها پر را ميكنيم. اين سالاد علاوه براينكه يك وعده سالاد رژيمي است از آن براي سرو استيك و غذاهاي گوشتي نيز استفاده ميكنيم.
ارسال نظر