سوپ هویج و زنجبیلِ آرامش بخش
سوپ هویج و زنجبیل، مقوی و خوش طعم با رنگی فوق العاده است. سوپ هویج و زنجبیل سرشار است از سبزیجات و ادویه ها. ترکیب این دو، ارزش این سوپ را بسیار بالا برده است.
مواد لازم:
- ۹۰۰ گرم هویج ( حدود ۱۰ عدد هویج بزرگ )، انتهای هویج ها گرفته شده باشد و برش های ۲۵ سانتی خورده باشد.
- ۶ عدد پیازچه، قسمت های سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.
- ۳ حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
- ۲ قاشق غذا خوری زنجبیل تازه و خرد شده
- یک قاشق چای خوری پودر کاری
- دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک
- یک دوم فنجان خامه
- نمک
- ماست ساده ( اختیاری )
- گشنیز تازه و خرد شده ( اختیاری )
- ۲۲۶ گرم میگو پوست کنده، پخته شده و خرد شده
طرز تهیه:
۱- هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، پودر کاری، آب مرغ و دو فنجان آب را داخل زودپز با هم ترکیب کنید. درپوش زودپز را بگذارید و ۷ تا ۸ ساعت، روی حرارت کم تا زمانی که هویج ها نرم شوند بپزید.بعد سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آرام سرد شود.
3- سوپ داغ را با ملاقه درون کاسه ها بریزید و روی آن ماست و گشنیز بریزید. میگوها را روی سوپ ها قرار دهید و سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت، برای 6 وعده می باشد که هر وعده شامل یک کاسه سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است:
- کالری: 185
- چربی در یک وعده: 8 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 5 گرم
- پروتئین در یک وعده: 12 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 18 گرم
- فیبر در یک وعده: 5 گرم
- کلسترول در یک وعده: 101 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 625 میلی گرم
ارسال نظر