پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی، برای یک مهمانی آبرومند
همیشه پلوی زعفرانی طرفدارن زیاد و خاص خود را داشته است. در این مطلب طرز تهیه یک پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی را به شما آموزش می دهیم.
میزان سرو: ۶ نفر
- گوشت (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
- پیاز کوچک (خرد شده): ۱ عدد
- سیر: ۴ حبه
- نان تست (خرد شده): ۲ عدد
- شیر: به مقدار لازم
- زیره (پودر شده): ۱ ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- فلفل قرمز (پودر شده): ۳ ق چ
- نمک: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۸۰ گرم
- برنج: یک و یک دوم پیمانه
- زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
- آب داغ: یک پیمانه
- روغن زیتون: 2 ق س
- فلفل قرمز (خرد شده): 3 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- آب مرغ: 2 پیمانه

۳. برای تهیه پلو، برنج یک پیمانه و آب داغ را حدود ۱۵ دقیقه در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا آب برنج کشیده شود.
4. روغن زیتون را در ظرف جداگانه گرم کرده و فلفل قرمز خردشده را حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید سپس به آن برنج اضافه کنید. حدود 10 دقیقه به پخت ملایم مواد ادامه دهید.
نکته: در صورت تمایل به جای فلفل قرمز می توانید از بادام پرک شده و برشته شده استفاده کنید.
نظر کاربران
به نظر میاد باید تو مقدار مواد بازنگری کنید. غذا برا ۶ نفر٬اونوقت ۱/۵ پیمونه برنج که ماده اصلی غذاست؟ اونو قت ۰/۵ کیلو گوشت؟؟؟؟؟؟