تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری
در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغ سوخاری خوشمزه را. این پودر سوخاری را درست کنید و بعد با آن برای شام، یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید.
- نان باگت یا نان تست (خشک شده): به مقدار لازم
- پودر سیر: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- پودر آویشن: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): در صورت تمایل
- ارگانوی خشک: به مقدار لازم
نکته:
• پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
• در صورت تمایل می توانید مقداری پفک پودرشده نیز در تهیه این پودر سوخاری به کار ببرید.
• در صورت استفاده از نان باگت یا نان تست تازه آنها را برش داده و در سینی فر بچینید و در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خشک شوند.
مرغ سوخاری
راضیه عمادی
مواد لازم:
- ران مرغ: 4 عدد
- کرن فلکس: یک و یک دوم پیمانه
- فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
مواد لازم خمیر:
- آرد: یک دوم پیمانه
- شیر: یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- پاپریکا: یک دوم ق چ
- بکینگ پودر: یک دوم ق چ
- نمک: به مقدار لازم
۱. ران های مرغ را شسته و خشک کنید. نمک، فلفل قرمز پودرشده و پاپریکا به آنها بزنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه خمیر، آرد، شیر، تخم مرغ، پاپریکا، بکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. ران های مرغ را در خمیر فرو کنید و سپس در کرن فلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
نظر کاربران
با سلام
ارگانوی خشک چی هست ؟؟
تو اینترنت جستجو کردم: ارگانو! پونه کوهی یا مرزنگوش است، فارسی و روشن