۵۴۸۴۲۹
۵۰۶۹
۵۰۶۹
پ

مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی

مکلوبا یا مقلوبه غذایی فوق العاده با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همه کس برای تهیه آن وقت نمی گذارد.

وب سایت لیدیز: مکلوبا یا مقلوبه غذایی فوق العاده با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همه کس برای تهیه آن وقت نمی گذارد. به ما اجازه بدهید این طرز تهیه آن را به شما معرفی کنیم: برگه زردآلو، گوشت چرخ کرده، سس آب انگور قرمز تغلیظ شده ، پیاز کارامل، کدوی حلوایی و برنج، تنها ۴۰ دقیقه برای آن وقت بگذارید و غذا آماده است.

ضیافتی کامل تنها در یک دیگ. تمام بخش هایی که تهیه مکلوبا را سخت می کنند تقسیم بندی کردیم: همه مواد لازم پخته و همراه ادویه هستند و شما فقط باید آنها را لایه لایه در دیگی بریزید تا جایی که پیازهای ته دیگ کاملا سفت و برشته شوند. غذایی مجلسی، خوشمزه و لذیذ!

مواد لازم:

برای برگه زردآلو:

  • ۴۰ عدد برگه زردآلو
  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو
  • یک قاشق غذاخوری تخم کاج
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز کوچک رنده شده
  • یک چهارم قاشق مرباخوری نعنای خشک
  • ۲ حبه سیر له شده
  • یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
  • یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه درشت

برای سس:

  • 2 لیوان آب انگور قرمز تغلیظ شده
  • یک عدد چوب دارچین
  • 3 عدد فلفل انگلیسی نکوبیده
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی

برای برنج:

  • ۲ لیوان برنج باسماتی
  • یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک
  • یک قاچ متوسط کدوی حوایی پوست کنده شده
  • ۶ قاشق روغن زیتون
  • ۳ عدد پیاز سفید ورقه شده به ضخامت ۲ سانتیمتر
  • یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

ادویه برای لایه ها:

  • نصف قاشق مربا خوری فلفل انگلیسی آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده
طرز تهیه:

1 . روی برگه زرد آلو آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت آن را کنار بگذارید.

2 . تمام مواد برای پر کردن برگه زردآلو (گوشت چرخ شده، تخم کاج و ...) را با هم مخلوط کنید. برگه زرد آلو را باز کرده و با کمک انگشت مقداری از مواد آماده شده را داخل زردآلو کنید.

3 . زردآلوهای آماده شده را در تابه لبه دار ریخته، مواد لازم برای سس را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

4 . زردآلوها را خارج کرده و کناری بگذارید. سس حاصل را روی آتش بگذارید تا غلیظ شده و حجم آن به اندازه نصف لیوان برسد. سس آماده شده را صاف کرده و کنار بگذارید.

5 . کدوی حلوایی را به ضخامت 2 میلیمتر ورق کنید و با ادویه لایه ها مخلوط نمایید.

6 . 3 لیتر آب را همراه نمک در دیگ ریخته و روی آتش بگذارید تا به جوش آید. برنج را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر روی آتش متوسط آن را بپزید. آتش را خاموش کرده و آبکش کنید. برنج را دوباره در دیگ برگردانید
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج