طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!
در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم.
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- ماست (یا شیر) ۱ لیوان
- آرد سفید ۲ لیوان
- روغن ۱/۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۴-۳ عدد
۳- مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.
۴- بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.
۵- ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید
8- کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.
9- بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.
10- اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.
11- بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.
۱۴- میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.
۱۵- قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ - ۴۰ دقیقه قرار دهید.
۱۶- میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.
۱۷- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.
۱۸- بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.
سایر نکات:
1- مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.
۲- این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند.
نظر کاربران
میشه بگید واسه چند نفر هستش می ترسم یپزم کم بشه
پاسخ ها
بله دقیقا
خوب بود
عالی بود حرف نداشت
پاسخ ها
هههههه
عالی بود حرف نداشت
پاسخ ها
عالی بود
عالی بود ممنونم
بد نبود ولی مچکر
خیلی خیلی متشکرم
توضیحات جامع و کاملی ارائه دادین باتشکر از شما
خوب بود
خوب بود
سلام ببخشيد من ميخوام اين كيك به ٤٠تا برش اسلايس شده دربياد چقدر مواد بيشتر كنم؟
من پختم عالی شد بافتش کاملا اسفنجیه و ظاهر خیلی خوبی داره ممنون از رسپی خوبتون
مرسی ازرسپی خوبتون -من تاالآن هرچه کیک درست میکردم بدوخمیری بدست میومداماامشب این کیک درست کردم عالی بودتمام اعضای خانوادم خوششون اومد-مچکرم
سلام ببخشیدمگه این بدون فرنیست.میشه بدون فرهم بگید
سلام ببخشید
نصف لیوان روغن رو کی باید بزنیم در مواد لازم هست ولی در طرز پختش نیست
روغنش باید جامد باشه یا مایع؟
پاسخ ها
هست که.اولشو با دقت بخون.
مایع
ببخشید متوجه شدم اولش بود فقط باید مایع باشه یا جامد؟
مرسی ممنون از اینکه منو راعنمایی کردین ممنون خیلی خوش مزه میشه
سلام خسته نباشید من یه راهنمایی میخوام میشه کمکم کنین میخوام این کیکو برای ۳۵ نفر درست کنم برای مدرسه پرم راهنمایی میخوام باید چه مقدار مواد استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنین
ممنون میشم جواب بدین منتظرم
پختم ایشالا خوب بشه جالب بود ممنونم