افطاری، مهمانِ غذاهای ترکیه ای (۲)
ماه مبارک رمضان که می شود همه ما به دنبال همان غذاهایی مرسوم و متداولی می رویم که هر ساله معمولا در ایام روزه داری تهیه می کنیم. مهم ترین ویژگی آنها این است که مقوی هستند و در ساعات روزه داری به اصطلاح، ما را خوب نگه می دارند.
راضیه عمادی
میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر
مواد لازم:
- خمیر نان: 2 عدد
- ژامبون (خرد شده): 130 گرم
- گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده): 7 الی 8 عدد
- برگ آویشن (تازه): 4 عدد
- تخم مرغ (کمی زده شده): 1 عدد
۱. ژامبون و گوجه فرنگی خشک خرد شده را با هم مخلوط کنید برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط کنید برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
کوفته مافین اسفناج
ستایش پاکدل
میزان سرو: 6 عدد
مواد لازم:
- برگ اسفناج (خرد شده): ۲۰۰ گرم
- گوشت گوساله (چرخ کرده): ۷۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد
- سیر (له شده): ۳ حبه
- پودر نان خشک یا پودر سوخاری: ۴ ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد میانی:
- سیب زمینی (پخته): ۴ عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- کره: ۲ ق س
- نمک: به مقدار لازم
1. گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
۱. سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و له کنید. کره، شیر، سیب زمینی را اضافه کرده حدود ۲ دقیقه به خوبی مخلوط کنید، نمک را بیفزایید.
2. مافین ها را پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کنید. پوره سیب زمینی را در قیف قنادی بریزید داخل مافین ها پایپ کنید. سپس سرو کنید. نوش جان...
پلوی نخود و گندم
راضیه عمادی
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
- گندم پوست کرده: 2 پیمانه
- نخود (پخته): 1 پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- کره: 4 ق س
- شبت: 2 ق س
- نمک: به مقدار لازم
۱. گندم پوست کنده را از شب قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. آن را به همراه ۳ پیمانه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
رول خرما
ستایش پاکدل
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
- خرما: ۸ عدد
- خمیر هزارلا: به مقدار لازم
- فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
- گردو (خرد شده): یک پیمانه
- شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه
- سفید تخم مرغ: ۲ عدد
- عسل: به مقدار لازم
1. هسته خرماها را جدا کرده و خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. فندق، گردو، شکر دانه ریز و سفیده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
۲. خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مخلوط خرما را روی آن پخش نمایید. سپس خمیر را رول کنید.
تارت پسته
غزاله خالدی
میزان سرو: 6 الی 8 عدد
مواد لازم میانی:
- پنیر ریکوتا: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: ۱ ق چ
- شکر دانه ریز: ۴ ق س
- پسته (پودر شده): ۴ ق س- مقداری برای تزیین
مواد لازم خمیر:
- تخم مرغ: ۱ عدد
- کره: ۱۲۵ گرم
- ماست: یک دوم پیمانه (۱۱۰ گرم)
- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- روغن: یک چهارم پیمانه
- بکینگ پودر: ۲ ق چ
- آرد: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
1. برای تهیه مواد میانی، تخم مرغ، وانیل، پنیر ریکوتا، شکر و پسته پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
۲. برای تهیه خمیر، تخم مرغ، کره، ماست، روغن، آب لیمو ترش و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
نظر کاربران
غذاهای ترکیه خیلی عالین
بله غذاهای ترکی خوشمزه هستن . به عنوان یه لر میگم بین غذاهای قومیت های مختلف ایران از غذاهای عربی ، ترکی خیلی خوشم میاد