۵۴۴۹۳
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

چیزکیک پسته ای

چیزکیک پسته ای



برترین ها:

چیزکیک پسته ای

مواد لازم برای کیک:

· ۲ فنجان بیسکویت گندمی، آسیاب شده

· ۲ قاشق شکر

· ۶ قاشق کره

· نیم قاشق چایخوری دارچین

· کمی نمک

مواد لازم برای داخل کیک:

· ۹۰۰ گرم پنیر خامه ای

· یک و نیم فنجان شکر

· ۱ فنجان پسته، آسیاب شده

· ۲ قاشق چایخوری عصاره بادام

· ۴ عدد تخم مرغ بزرگ

· ۱ فنجان خامه ترش

· ۱ فنجان خامه سنگین

· ۴ قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)

دستور تهیه:


1. بیسکویت های گندمی را آسیاب کنید یا خوب له کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره مخلوط کنید.

چیزکیک پسته ای

۲. یک قالب کیک بردارید و روی آن فویل بگذارید و لبه های آن را به بیرون باز کنید.

چیزکیک پسته ای

۳. سپس مخلوط بیسکویت را داخل آن ریخته و به فرم قالب دربیاورید. همه قسمت های آن و همچنین کناره ها باید ضخامت یکسان داشته باشند.

4. حالا آن را داخل فر و در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید تا 12 دقیقه بپزد. سپس درآورید و بگذارید سرد شود.

چیزکیک پسته ای

۵. در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا نرم شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ غذای را بیفزایید.

چیزکیک پسته ای

۶. در نهایت خامه ترش و خامه سنگین را اضافه کنید. قالب کیک را داخل ظرف گود دیگری بگذارید و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بریزید. سپس موادی که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید.

چیزکیک پسته ای

۷. حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزد.

چیزکیک پسته ای

۸. فویل را به دور قالب پیچیده ایم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً ۹۰ دقیقه بگذارید در فر بماند. سپس فر را خاموش کنید و بگذارید کیک یک ساعت در فر سرد شود.

چیزکیک پسته ای

۹. حالا آن را دربیاورید و از حمام آب خارج کنید. فویل را دربیاورید و کیک را راحت جدا کنید. بگذارید نیم ساعت سرد شود.

چیزکیک پسته ای

۱۰. قبل از سرو کردن روی کیک را بکشید و حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عا لی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج